2022-07-19

The Law Cafe - ismerjük meg a főszereplőket!

2022.08.29. A The Law Cafe c. dráma premierének napja. Ahogy telnek a nyári napok, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy a forgatáson készült képek és rövidke videók után magát a sorozatot is láthassuk. Addig pedig a kíváncsiságunkat információgyűjtögetéssel csillapíthatjuk. Ebben a bejegyzésben a két főhőst, Kim Jeong Hot és Kim Yu Rit ismerjük meg egy kicsit közelebbről.

Kim Jeong Ho (Lee Seung Gi)


A történet férfi főszereplője Kim Jeong Ho, egy a Koreai Egyetem jogi karán végzett fiatalember, aki ügyészként dolgozott. Igazán sikeres volt ezen a területen, szörnyeteg zseninek nevezték, de később - valószínűleg alapos okból - otthagyta ezt a pályát, hogy jelenleg egy épület tulajdonasaként lényegében munkanélküliként tengesse a mindennapjait. Pedig nem akármilyen családi háttérrel rendelkezik, nagyapja a Dohan Csoport elnöke.

A jó hír, hogy a képek alapján láthatjuk őt ügyészként is a Legfelsőbb Ügyészségnél, de nagyon érdekes kérdés: sikeres ügyészként miért is hagyta ott ezt a munkát. Különös, hogy az ezt érintő kérdésre kitérő választ ad.

K: Úgy hallottam, a Központi Kerületi Ügyészséghez csak a legjobbak mentek - miért lépett ki és segít a Law Cafe-ban?
V: Szigorúan véve nem vagyok tiszteletbeli alkalmazott a kávézóban, hanem az épület tulajdonosa, ahol a kávézó is található. Diákkorom óta közel állok a kávézó tulajdonosához.

Vajon kiderül, miért váltotta le az öltönyt melegítőre?






Apropó, melegítő! Tudjátok, miért ezt a ruhadarabot részesíti előnyben? A "Law Cafe magazin"-ban megjelent interjúban ekképpen faggatták őt erről:

K: A melegítőkhöz való érzéke kiemelkedő. Miért ezt a ruhadarabot részesíti előnyben?
V: Nem jó az összeállítás? (nevet) Az oka egyszerű. A melegítő stílusos és kényelmes, miközben Yuri minden nap keménykedik velem.

Azt nézzétek el nekem, magamnak elneveztem őt Tréningmániás Kim 2.-nek... (Ha valaki nem tudná, ez a név a Secret Garden c. drámában fordult elő.)








Saját épületének tetőtéri lakásában él, és legnagyobb meglepetésére egykori iskolatársa pont azt az üzlethelyiséget szemeli ki a kávézója helyéül, amely az ő épületének földszintjén található. Jeong Ho eleinte vonakodik kiadni a helyiséget, de Yuri meggyőzőképességének köszönhetően eléri a célját. Talán a bérleti szerződés azt is tartalmazza,  hogy Jeong Ho, mint épülettulajdonos korlátlan számban töltheti újra és újra saját kávésbögréjét?

Ugye tudjátok, hogy egy romantikus vígjátékot láthatunk majd? Úgyhogy biztosan nem váratlan információ senki számára, hogy a sorozatban a romantikus szál a főszereplők között bontakozik ki. De a románcuk nem itt és most kezdődött. Egy ismertető alapján főiskolásként Jeong Ho eljátszotta Yuri új barátját, miután a lányt az akkori kedvese megcsalta. A néhány hónapig tartó színjáték felébresztette a főhősben a szerelmes érzéseket iskolatársa iránt, de megegyeztek, hogy csupán barátok maradnak. Viszont a valódi érzéseket nem lehet csak úgy elnyomni. Vajon hogyan és miként alakulnak majd a dolgok kettejük között?

Kim Yuri (Lee Se Young)


Várva várt sorozatunk női főhőse Kim Yuri ugyancsak jogi végzettséget szerzett és a Hwang & Koo Ügyvédi Irodában dolgozott ügyvédként, de szemei előtt más cél lebegett, ezért otthagyta munkahelyét és egy kávézót nyitott. A Law Cafe-nak nevezett kávézó pedig pont ugyanabban az épületben található, amelynek egykori iskolatársa és jó barátja, Kim Jeong Ho a tulajdonosa. A sorozat címében is szereplő kávézó központi helyszíne lesz az eseményeknek, ahol a finom kávék mellett jogi segítséget is kaphatnak az arra szoruló vendégek.
Fentebb már utaltam a várható romantikus szálra, de kell némi feszültség is a történetbe, amelyet okozhat akár a kávézó jóképű alkalmazottja vagy az emeleten tevékenykedő mindenki által kedvelt orvos. Azt hiszem, nem fogunk unatkozni.

Aki szeretné jobban megismerni a webtoont, amely a sorozat alapját is adja, látogassa meg ezt az oldalt, az első hat rész bármiféle regisztráció nélkül megtekinthető. A képek is elég beszédesek egyes esetekben, aki pedig ismeri a hangult, gyakorolhatja az olvasását!


--------------------------------
Képek: the_law_cafe IG
A kérdés-válasz angol fordítását YingWu10999A készítette.
Forrás: the_law_cafe IG, Tap Comics

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése