2022-07-29

Felirat - A The Law Cafe olvasópróbája

Napra pontosan 30 nap van vissza az új sorozat, a The Law Cafe (Love according to law) augusztus 29-ei premieréig. Eddig csak apránként, ezen a héten pedig már erősebben megkezdődött a sorozat promózása, folyamatosan elárasztottak minket képekkel készüljön az az olvasópróbán, mutassa az be a férfi főhős, Kim Jung Ho egy-egy pillanatát, vagy a két főszereplő egy édes momentumát a cseresznyevirágzás közepette.



A lényegesebb szereplőket is megismertük már, róluk egy-egy bejegyzést is készítettem korábban, egyet a két főszereplőről és egyet a további szereplőkről. De további vendégszereplők is várhatóak a 16 rész során.

A mai napon az olvasópróba rövid videóját kaptuk meg kedvcsinálóként. Szerencsére mindig akad olyan koreaiul tudó nemzetközi rajongó, aki rászánja magát az ilyen videók feliratozására, én pedig a magyar feliratát készítettem el.



Aki esetleg még nem tudná, a sorozat fordítását Vajandi tervezte be, aki nagyon szépen és gyorsan dolgozik. A The Law Cafe magyar felirataiért az ő blogját vagy az Ázsia Ékkövei oldal megfelelő részét keressétek majd fel!

The Law Cafe augusztus 29-től minden hétfőn és kedden a KBS2-n!



--------------------------------
Képek: Naver News
Videó: KBS Drama YT
Angol fordítás: Seunggiholic

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése