2022-07-25

Felirat - Human Table, 8. rész

Itt is van a magyar felirat a Human Table 8. részéhez, amelyben Lee Seung Gi és csapata Kim Eana dalszövegírót látta vendégül. A név ismerős lehet, hiszen neki köszönhetjük Lee Seung Gi legújabb dalának, a Circle-nek (Don't forget, remember, don't be late) szövegét.


Az asztalra ez alkalommal is igazi fonomságok kerültek, már a látványuk szemet gyönyörködtető. Vajon menyire lehet fantasztikus az ízük?


A beszélgetés során szóba kerül Lee Sun Hee is, egész konkrétan a "Meet him among them" c. dala, amelyet ugyancsak Kim Eana írt. A dal magyar fordítása megtalálható a blogban is, ugyanis 2015-ben Lee Seung Gi és Lee Sun Hee közösen adta azt elő egy műsor keretében.

A másik énekes, akit megemlítenek Jo Yongpil, akinek egyik dalát Lee Seung Gi ennek a résznek a végén elénekli. Az angol feliratban "I want to walk" címen utaltak rá, de némi keresés után kiderült, hogy ez a dal "Walking along with you" angol címmel ísmert, ezért én is ezt használtam a fordításban. 

Az angol felirat egy csöppet káoszos volt, de igyekeztem jól lefordítani, bízom benne, hogy azt sikerült visszaadnom, amiről valóban beszélgettek.

A feliratot - és szokás szerint csak a feliratot - felhőbe tettem fel, a sor végi három pontra kattintva lehet előhívni a letöltés lehetőségét. A videót YT-ról tudjátok lementeni.



Human Table, 8. rész, magyar felirat

Kapcsolódó videók:





--------------------------------
Kép: HUMANMADE YT, eanakim IG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése