2017-01-10

Magyar Airenek és jókívánságaink

Rajongók, blogolvasók! Airenek!

Egy új kezdeményezés van folyamatban, ami szorosan kapcsolódik január 13-hoz. Ugye nem kell kommentárt fűznöm hozzá, hogy miért is jelentős számunkra ez a nap? Nem azért, mert péntek 13. lesz (remélem, senki se túl babonás), hanem mert kedvencünk születésnapját ünnepelhetjük.
Biztos sokan eljátszottak már a gondolattal, milyen jó is lenne felköszönteni Lee Seung Git ezen a napon, néhány jókívánsággal kedveskedni neki. Csilla ezt az ötletet szavakba is öntötte, idézem:

"Kati! Egy gondolattal játszom.Szerinted küldhetnénk egy közös születésnapi üdvözletet Seungginak,hogy megtudja van egy kis országnak egy kis rajongótábora akik imádják Őt.Had tudja meg a világ AIREN-jei hogy mi is csatlakozok hozzájuk.Mit szólsz hozzá?"

Szerintem sokan csatlakoznátok ehhez. Az első informálódás már meg is történt, felvettem a kapcsolatot a World Airennel, akik nagyon kedvesen és gyorsan válaszoltak is. Örömhír, hogy nyugodt szívvel használhatjuk a magyar rajongók csoportjára az Airen nevet, úgyhogy ezentúl minden magyar Lee Seung Gi rajongó hivatalosan is Airen. Továbbá megkaptam a postacímet, ahova lehet írni Lee Seung Ginek. Egy levélben küldött képeslaphoz már nincs elég időnk, mert nem 3 nap, hanem 3 hét kellene a kézbesítéséhez, de azért nem kell csalódottnak lenni. A javaslatom, hogy - ahogy Csilla is írta - legyen egy közös szülinapi képeslapunk rajta a magyar Airenek jókívánságaival, amit megoszthatunk az interneten. Az üzenet megfogalmazható magyarul, angolul és talán még koreaiul is. Így mi is kifejezhetjük jókívánságainkat Lee Seung Ginek, valamint tudathatjuk a világ Airenjeivel mindenféle országból, hogy mi is létezünk, és hozzájuk hasonlóan szeretjük Lee Seung Git. Hogy tetszik az ötlet?

A második lépés, hogy Lee Seung Git személyesen is elérjük, ezért hasznos a cím. Nem olyan nagy baj, ha nem a szülinapján kapja kézhez a mi képeslapunkat, amit kinyomtathatunk neki. És ha már írunk, miért ne lehetne levelet is írni? Igazából a részletek még nincsenek kidolgozva, de aki úgy érzi, hogy csatlakozna a lehetőséghez, jelezze! Aki a nyelvi nehézségek miatt bizonytalan, ne ez legyen az indok, hogy miért ne, ezen megpróbálok segíteni, amíg nem 100-an és nem kisregényeket akartok küldeni. Nos, magyar Airenek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése