2017-01-09

Speciális naptár - rövid változat

Kedves Rajongók!
Akik a kezdetektől velem tartanak, talán még emlékeznek a speciális naptárra, amit egy kedves ismerősömmel szerkesztgettünk, és pont azt az időszakot öleli fel, amíg Lee Seung Gi katonai szolgálata tart. Pont emiatt speciális. Nos így az év elején mindannyiunknak szüksége van az új év naptárára, de aki annak idején kinyomtatta és naptárformába rendezte a lapokat, az szerencsés, mert október végéig van már naptára. (Hogy utána mi lesz, azt majd még meglátjuk.) De gondolom, az eltelt hónapok alatt lett néhány újabb látogatóm, ezért ma újra elővettem a naptárat és egy rövidített változatot, a 2017-est teszem most közzé. Letölthető innen.
Összeállítására két lehetséges módszert is ajánlok. Vagy másra bízod, és egy nyomtató szalonban kinyomtatod a lapokat, és bespiráloztatod, szerzel egy megfelelő méretű naptárlábat, így egy remek asztali naptárad lehet.


Vagy saját magad ügyeskedsz, és iratcsipesszel, vagy valami mással összefogod a lapokat. Nekem így lett egy falinaptáram. (Bocsánat, a kép elég gyenge lett.)


Ugye nem is olyan bonyolult elkészíteni? És minden hónapban, ahogy lapozunk egyet, egyre közelebb kerülünk októberhez. Már csak 294 nap hátra.


2 megjegyzés:

  1. Az eredeti, 2016.02.01.-2017.10.31-ig tartó változat pedig itt található: https://drive.google.com/open?id=0BzuvyWU9TmXaQ3FqYlA1U19ZZU0

    VálaszTörlés