2017-01-12

Szülinapi jókívánságok

A Magyar Airenek, a Hungarian Airen nevében az alábbi lappal kívánunk nagyon boldog születésnapot Lee Seung Ginek.


A kép elkészüléséért nagy köszönet Gabócinak, aki időt és energiát nem kímélve szerkesztgetett, újra és újra, figyelembe vette a javaslatokat, ötleteket, és végül egy nagyon tetszetős lapot készített. Köszönjük!


Szülinapi üzenetet, jókívánságokat a LSGKWA oldalán (http://www.lsgkwa.com/lsghappy31) lehet megosztani. Ők talán még azt is el tudják intézni, hogy ezek az üzenetek valahogy eljussanak a címzetthez.
Közösségin megosztott üzeneteknél használhatóak a #LSGHappy31 #이승기생일축하해요 hashtagek, így a többi rajongó a világ minden tájáról olvashatja azt. Szerintem ha magyarul van, az sem baj, úgyis mindenki tudni fogja, hogy miről lehet szó.
És 13-án se felejtsetek el Lee Seung Gi dalokat hallgatni!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett,köszönöm a munkátokat.Nem vallunk vele szégyent.Örülök,hogy sikerült megvalósítani.A későbbiekben is fogjunk össze.Jövő héten pedig beszéljük meg a személyes leveleket.Addig is szép hétvégét.Isten éltesse kedvencünket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gabócié az érdem, ő dolgozott a képen olyan sokat.
      Jó, most már koncentrálhatunk a második lépésre.

      Törlés
  2. Hello! Nemrég kezdtem el nézni a blogod, de már rengeteg (24-26) posztod olvastam el. Nagyon jól írsz! Hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicséretet! Jó olvasgatást, ha valóban minden bejegyzést végig szeretnél nézni. Jelenleg összesen 117 db van.

      Törlés