2017-09-21

2017.09.21. Ki lehet az SWC koncertjének meglepetés fellépője?

FRISSÍTVE!!! - 09.22-én és 23-án

A fenti talán nem is igazi kérdés. De valóban titkolóztak a szervezők. A mai nap ugyanis tartottak egy koncertet, amiről egyelőre még nem sokat sikerült megtudni, annyi biztos, hogy a helyszín Icheon (nem összekeverendő Incheonnal) és megközelítőleg 1200 ember vehetett rajta részt, köztük katonák és civilek. És a plakáton "meghívott előadó" mögé rejtették a meglepetést (a képeknél az első sor legvégén).


Ugye nem kell segítenem, hogy ki volt a meglepetés?
A napokban LSG eléggé elfoglalttá vált, néhány napja még annak a konferenciának a megnyitóján műsorvezetősködött, és ma fellépőként állt újra színpadra. A rajongók pedig mindig és mindenhol ott vannak, elkényezettnek minket képekkel.




A felirat alapján az I'll give you all c. számot hallhatták a jelenlévők.

A fenti háttérképtől elég sok rajongó megőrült, minden bizonnyal az ejtőernyős kiképzés során készült.
Íme egy nagyítás:

További képek talán még várhatóak...

Frissítés:
Kép nem, de videó előkerült a mai nap (09.22.) folyamán, az alábbi linken látható egy-egy részlet az Unfinished Story-ból és a Because you're my woman-ből.
Link

Frissítés 2:


---------------
Képek: tryp96.wordpress.com, twitter.com --> minji7695, coldplay176, lovelybassoon, LSG MX, L01v1E3, minimin94

2 megjegyzés:

  1. Köszi Kati a megosztást. Mint LSG rajongó csak örülök ha minél több hír érkezik kedvencemről. Még jön a fesztivál is, bízok benne, hogy résztvevője lesz az idén is, és ott is látjuk majd. Leszerelése után sem lesz sok ideje pihenni. A filmjét kell népszerűsítenie a bemutató előtt, aztán még mindig kérdés, hogy a "Hwayuki" tvN drámában elfogadja-e a felajánlott szerepet.(decemberi bemutató) Gondolom majd dolgozni kezd egy új dalon vagy albumon is. Nem fog unatkozni az biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felgyorsulnak az események, az biztos. Még mindig nem tudunk semmi biztosat, hogy mi lesz a leszerelése után, de a filmet már én is nagyon várom (lassan két éve), és az is nagyon valószínű, hogy nem lesz pihenés, a koreaiak munkamorálját ismerve a következő egy évben sok minden fog történni. A sorozatot illetően néhány oldal már tényként kezeli a szereplőket, hogy ezek a források mennyire megbízhatóak, nem tudom. Egy variety-ről is pletykálgattak, és én is bízom a zenei visszatérésben is. De kettős érzésekkel jár ez az egész együtt, várom én is nagyon, másrészről féltem és aggódom, hogy nehogy túl sokat vállaljon.

      Törlés