2018-09-11

Az elmúlt napok képei

Lee Seung Gi rajongójaként igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert kedvencünk, a "super entertainer" Lee Seung Gi sokszor és sok helyen felbukkan. A napokban csak úgy szállingóznak a képek a közösségi médián keresztül.


Miután könnyesre nevettük magunkat a Jipsabu legutóbbi részén, az alábbi képek kerültek a szemünk elé. Egy közös vacsora során készültek.



Másnap a Hook Entertainmenthez tartozók közében mosolygott ránk Seung Gi. Igazán öröm látni, hogy a sok-sok elfoglaltság mellett jut idő egy kis összejövetelre is.




 

Ma pedig Myeongdongban a KB Banknak egy tanácsadó központja nyílt, a cég reklámarcaként Lee Seung Gi is jelen volt.







Az eseményen készült videó az érkezésről, valamint egy másik videó a torta felvágásáról. (A mozdulat erre enged következtetni.)

Végezetül pedig a Brain Study múltkori fotósorozatának kulisszáit és egy rövidke interjút tekinthetünk meg. Remélem, ez utóbbinak hamarosan lesz angol fordítása is. (Ha már Brain Study English, miért nem eleve angolul van? 🤔😄)


Vajon mit tartogat a holnap? Kíváncsian várom...
Az biztos, hogy hamarosan irány Japán, ugyanis szombaton rajongói találkozó lesz!

---------------------
Képek: jont_everyday_gainz, jin_three93, atomy37, _zzangsoo, sozzzzin, naver, hyeri_036, nami_cnc

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Tényleg nagyon sok helyen felbukkan a sok forgatás közepette.Öröm látni a már megszokott barátaival a képeken,kell egy kis kikapcsolódás is.Remélem a Japán találkozóról is fogunk kapni képeket.Köszönöm,hogy a sok munkád mellett azért jut egy kis idő a hírek megosztására is,mindig élvezettel olvasom a bejegyzéseid.

    VálaszTörlés
  2. Most, hogy mondod, eszembe jutott, hogy a múltkori japán rajongói találkozóról is alig voltak képek... Ha az eseményről nem is, a reptéri képekből biztos lehet majd válogatni.
    Nekem ez a kikapcsolódás, LSG-vel foglalkozni, és ahogy időm engedi, veletek is megosztani ezeket a frisseket. :)

    VálaszTörlés