2018-09-27

Szavazz Lee Seung Gire!

Kedves Magyar Airenek!

Hányan álmodoztok róla, hogy egyszer Magyarország, a magyar rajongók csoportja is felkerül az Airenek világtérképére? (Nézzétek el nekem, ha nem minden ország került pontosan a helyére.) Nem tartom lehetetlen vállalkozásnak, de ezért tenni is kell. Pl. mi is részt vehetünk a jelenleg futó szavazásban és sok nemzetközi rajongó felhívásához csatlakozva a magyarok is támogathatják szavazataikkal Lee Seung Git.




Általában nem szoktam túlzottan foglalkozni a szavazásokkal, nem is szokásom reklámozni, mert ezek többsége szimpátiaszavazás, lényegében csak azon múlik, ki az első a kategóriában, hogy kinek van több rajongója, akik aktív résztvevői ezeknek a szavazásoknak. Természetesen nem ellenzem, sőt nagyon is örülök, ha valaki e módon is támogatja kedvencét, de ez nem igazán jár valódi elismeréssel. A mostani szavazás viszont más. Emlékeztek a tavalyi Asia Artist Award díjátadóra? Ha nem, elevenítsétek fel az alábbi bejegyzések megtekintése által.

Az idei évben Lee Seung Gi nem automatikus kap díjat, hanem meg kell küzdenie a többi jelölttel a minél előkelőbb helyezésért. Kérem, hogy akinek kedve és ideje engedi, kattintson minden nap, hogy a különböző országok Airenjeivel egyesülve minél több szavazatot gyűjtsünk Lee Seung Ginek. Azt olvastam a cél a top5, a mi másodlagos célunk pedig legyen az, hogy közelebb kerüljünk ahhoz, hogy felkerüljünk a térképre.

Az alábbiakban a szavazás leadásához kaptok egy kis segítséget. Ehhez az asiaartistawards.com oldalt kell meglátogatni.
1.) Bejelentkezés/Login


Kinek milyen hozzáférése van, használja a Twitter, Facebook vagy Gmail fiókját a bejelentkezéshez. (Külön regisztrálni nem kell.) Természetesen ha valakinek van KakaoTalk, Naver vagy Line fiókja is, azt is használhatja a szavazáshoz, de pont azért emeltem ki az előbbi hármat, mert hazánkban azok a legelterjedtebbek.

2.) Belépés után katt a piros VOTE gombra.

3.) Az oldalt kicsit lentebb görgetve kiválasztható a kategória. Nekünk a 배우(남자), vagyis férfi színész kell. (A középső.)


4.) Keresd meg Lee Seung Git a 103 jelölt között, szerencsére (ebben a pillanatban) már a 6. helyen áll. Kattints a neve és a számláló alatti 투표하기 (szavazás) szóra.


5.) A megjelenő üzenetnél üss az OK gombra. (Csak azt kérdezi meg, hogy "szavazol?")


6.) Ha az alábbi üzenetet látod, a szavazatod rendben van, valamint jelzik, hogy az első szavazatod mellett még 4 lehetőséged van szavazni.


Miért is veszne kárba a maradék 4 szavazat? Használjátok ki az összes lehetőséget, és szavazzatok egy nap ötször Lee Seung Gire! Na jó, ha más kedvencetek is van a jelöltek között, nem fogjuk megtudni, ha a napi öt szavazatot szétosztjátok a kedvencek között... 🙈

A mai szavazataimat elhasználtam.

Továbbá mivel több fiókból is be lehet jelentkezni, az öt szavazat ugyanúgy érvényes a másik fióknál is. Tehát ha mondjuk első közben a Gmaillel jelentkeztek be, a második ötöst leadhatjátok pl. a Facebook fiók segítségével is.
Akinek van kedve, csatlakozzon a világ Airenjeinek akciójához. Habár messze vagyunk, de tegyük meg, ami tőlünk telik, támogassuk szavazatainkkal Lee Seung Git!
Magyar Airenek, fighting!

---------------
Kép: terkepek.net  (+egy kis szerkesztés😉), metalgall.net


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése