2018-10-31

Lee Seung Gi a Thom Browne új kollekciójának bemutatóján

Lee Seung Gi fáradhatatlan. Alig tért vissza Marokkóból, hogy eleget tegyen más kötelességeinek, vagyis hogy a Jipsabu csapattal forgasson, este már egy divatbemutatón jelent meg. Csak nem újabb termék reklámarca lett? Az amerikai Thom Browne tervezte ruhák legújabb kollekcióját mutatták be Koreában, ahol Lee Seung Gi is megjelent a tervező ruháiban. Az eseményről számtalan sajtó- és rajongói fotó készült, előbbiek megtekintéséhez ezt az oldalt javaslom, de néhány képet én is kiválogattam a felhozatalból:



















 Így készültek ezek a képek:


Ebben a videóban Lee Seung Gi és a női ruhákat népszerűsítő Sandara Park fejezik ki gratulációjukat. (Jó lehetett a buli, elég erős a háttérzaj.)

További videók: itt.

Mint az a videókból is látszik, többen kihasználták a rendkívüli alkalmat, hogy egy közös fotóra összeálljanak Lee Seung Givel (néhány kép itt és itt), és a divattervező sem maradhatott ebből ki.





((Kérem, valaki photoshopolja ki azt a kutya formájú táskát a képről, annyira bizarr, hogy teljesen elvonja a figyelmem.))

További képek: itt és itt.

-------------------
Képek: newscj, mydaily, osen, news.hankyung, newsen, xportsnews, isplus.live.joins, news1, jjunvely_, teoyang, atomy37

1 megjegyzés:

  1. Seunggi olyan ,mint OhGong,telepoltálja magát,mikor-itt,mikor ott van.Szegénykém csak a repülőn ül.Fáradhatatlanul dolgozik.Nagyon tetszett ebben a sportos öltözékben,remekül állt rajta.Olyan jók a fotók is.Köszönöm Kati.

    VálaszTörlés