2019-06-13

Felirat - Lee Seung Gi ASMR videója, 2. rész

Mint azt tudjátok, Lee Seung Gi a debütálásának 15. évfordulójáról megemlékezve néhány ASMR videóval készült a rajongók számára, amelyhez a kérdéseket, témákat mi, a rajongók adhattuk meg.


A napokban már a 3. részét is láthattuk a videósorozatnak, amelyben kaptunk egy icipici ízelítőt a Vagabond sorozatból. Mielőtt erről lenne szó, egy tartozásom törlesztem felétek, elkészült a 2. videó magyar felirata.

Nem volt annyira egyszerű, ugyanis aki megnézte a videót angol felirattal, észrevehette, hogy van benne némi csúszás, ezt amennyire csak lehetett, korrigáltam a szövegtáblák átidőzítésével, valamint mindent megtettem, hogy a legpontosabb legyen a fordítás, de amíg meg nem tanulok perfekt szinten koreaiul (sosem jön el az a nap...), addig jobban hagyatkozom az angol szövegre. Mit eredményez, ha abból is van két változat, egyik ilyen, a másik olyan? A magyar a kettő angol fordítás összevetésével készült. Egyszer talán egy hogyan készül típusú bejegyzést kellene írnom? Mindegy.


A felirathoz két módon juthattok hozzá. Azok, akik már lementették maguknak a YT videót, és csak az srt fájlra vártak eddig, ők az alábbi linkről* érik el a magyar szöveget.
Aki pedig inkább beégetett felirattal mentené le a gyűjteményébe a videót, ők ide kattintsanak.
Jó szórakozást!

Hamarosan jön a 3. rész fordítása is!

-------------------
Videó: YT - Hook Entertainment
Angol: Hook Entertainment és leeseunggihall

*A hivatkozás már nem él. (2022.12.14.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése