2020-11-25

[Felirat] Jipsabu - A mester: Lee Seung Gi :)

A Master in the House / Jipsabu 146. része igazán különleges volt, hiszen a műsor történetében először fordult elő, hogy valamely szereplő mesterré lépett elő. A november 15-én vetített részben nem más, mint Lee Seung Gi töltötte be ezt a különleges pozíciót.



Mint azt rajongóként tudjuk, Lee Seung Gi új, szám szerint 7. albuma a megjelenés küszöbén áll, és pont november 15-én hallhattuk az albumról az első dalt, amely digitális kislemez formájában is megjelent. Ez a The Ordinary Man.

Lee Seung Gi leszerelése után egyből a Jipsabu kamerái előtt találta magát, még aznap, 2017. október 31-én felvettek az első képkockákat. Már ezért is sokat köszönhet ennek a műsornak, illetve a műsor is Lee Seung Ginek, aki a Jipsabuval nyerte el a valaha volt legfiatalabbként az SBS Entertainment Awards Nagydíját 2018-ban. A Jipsabuban számtalan alkalom volt, amikor hallhattuk Lee Seung Git énekelni, a legrégebbi Airenek számára ezek a legjobb pillanatok, bizonyára sokunknak van egy videógyűjteménye a Jipsabuban hallott dalokból.
Mivel Lee Seung Gi neve a kezdetek óta szorosan összekapcsolódott a Jipsabuval, talán nem is volt kérdés, hogy az aznapi részt, amikor Lee Seung Gi énekesként is visszatér, egy különleges mesterrel kell emlékezetessé tenni.
Melyik Airen ne örülne neki, ha egy kicsit jobban belelátna Lee Seung Gi mindennapjaiba, a gondolataiba? Most erre bizonyos keretek között sor került.



Nem volt kérdés számomra, hogy ez egy olyan rész, amelynek magyar feliratot kell kapnia, ezen szándékomat már a vetítés napján (vagy másnapján?) jeleztem is. Ma pedig késznek nyilvánítottam a fordítást, amelyet alább meg is találtok srt és ssa formátumban - kinek melyik a szimpatikusabb - és a videót is mellékeltem Nektek.

MITH, 146. rész - videó
 
A kb. 75 perces részbe sajnos nem fért bele minden, egy kis részletet, ahogy Lee Seung Gi a Like It c. számot énekli, csak a YT-on osztottak meg:


Ne feledjétek, már nem kell sokat várnunk, Lee Seung Gi új albuma  még idén megjelenik!

A Jipsabuhoz jó szórakozást!



----------------------------
Angol: VIU felirata és leeseunggi.canada kiegészítése, valamint a dalszöveg popgasa szövege alapján
Képek: sbs_jipsabu IG

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm Kati! Fantasztikus élmény,hogy eddig is néha betekinthettünk magyarul a Jipsabu szereplőinek kalandjaiba. De ez most még különlegesebbnek ígérkezik! Vittem. Köszönöm a feltöltést is!

    VálaszTörlés
  2. Meg is néztem. Nagyon jó képet kaptunk LSG-ről, ez egy fontos film minden LSG rajongó számára.
    Ilyen fegyelmezett és szoros napirend, ami alaján ő él, elképesztő! Csak egy "királyi származású" koreai lehet képes erre.
    Tetszett,ahogy a srácok osztották a bőbeszédűsége miatt.Nagyon jó volt a hangulat a különleges helyzet és szerepek ellenére is.
    A dalszerzővel folytatott beszélgetés alapján még jobban átélhető a The Ordinary Man hangulata. S az is lényeges információ,hogy miért késlekedett egy újabb lemez megjelenése.
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! Ez egy több szempontból fontos rész volt. Az talán nem derült ki pontosan, hogy ez a beosztás főként a tennivalók nélküli, forgatás és egyéb munka mentes napokra vonatkozik, de ahogy az a napi teendők listáján is látszik, Lee Seung Gi egy percre se tud leállni, valamit folyamatosan csinálnia kell. Hihetetlen, hogy bírja!

      Törlés