2023-02-26

Heti összefoglaló - 8. hét

Peak Time
Mivel a show-nak van angol felirata, ma belenéztem, de ott is ragadtam az első rész mellett, ugyanis "az is egy hatalmas különbség, hogy a műsorvezető Lee Seung Gi." De nemcsak rá figyeltem, hanem érdeklődve néztem a versengő csapatokat. Mindnek megvan a maga története, keményen dolgoztak a siker érdekében, de ez nem jött össze. Remélem, a most kapott második eséllyel tudnak élni. És - magamat is meglepve - várom a folytatást.

GQ Korea

Bro Marble
Az új variety forgatása miatt a szereplők elutaztak Dubaiba.

The Law Cafe
Egy japán magazin számára készült interjú és képek az újságból: https://tryp96.wordpress.com/2023/02/24/2023-03-lee-seung-gi-in-japanese-magazine-hanryu-pia/
Japánul csak Lee Seung Gi nevét tudom elolvasni... Ha tud valaki angol fordításról vagy ismer valakit, aki tud japánul, szóljon!

Frank Burger
A Mon to Sun pizzát működtető vállalat nemcsak a pizzázó, hanem a cég másik lánca, a Frank Burger reklámarcának is Lee Seung Git választotta.

Esküvő
Azt már tudjuk, hogy a nagy nap április 7-én lesz. A héten azt is megtudtuk, hogy a ceremóniamester Yoo Jae Suk lesz, míg Lee Juck fog énekelni az eseményen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése