2024-02-03

LEE:MIND

Csak ezen a hétvégén látogatható az a kiállítás, amely legfőképpen Lee Seung Gi elmúlt egy évét mutatja meg képes-videós formában, ugyanakkor néhány korábbi felvétel, valamint az eddigi pályafutása során kapott szinte megszámlálhatatlan díj is megtekinthető.

Bíztam benne, hogy legalább némi ízelítőt kapunk a kiállításról. Tegnap és ma szorgalmasan gyűjtögettem a mások által megosztott képeket és videókat, amelyet most meg is mutatok nektek.

De elsőként álljon itt az eseményt felvezető videó:


"Őszintén szólva, amikor fiatalabb voltam, azt gondoltam, a 20. évforduló jelentős lesz, de most, hogy valójában itt van, nem sok minden változott. Talán egy kissé túlzás azt mondani, de előretekintve a következő 20 évben Lee Seung Gi még több örömet és boldogságot hoz a rajongóknak. Még keményebben fogok dolgozni és boldogabb leszek. Kérem, hogy támogassatok és bízzatok bennem, ahogy most is."





Az információs tábla alapján a kiállítás két nagyobb részből áll, egyik felében a jobbnál jobb képek csodálhatóak meg, míg a másik részen videókat láthatnak az érdeklődők.

A képekről több felvétel is készült, nem tudom, hogy ezek bemutatják-e az összes kiállított darabot, de láthatunk sok-sok pillanatot a The Dreamers Dream Chapter 2 koncertturnéról, az ahhoz készült videóból, de az Encore videó forgatásának idejéből is, valamint többek között még Human Table képek is vannak.








És néhány videó, mintha mi is körbesétálnánk a képeket nézegetve.



A videós részen vannak TV képernyők, amelyeken folyamatosan Lee Seung Gi látható, valamint hatalmas kivetítő, ahol különféle videókat játszanak le, pl. benézhetünk a The Law Cafe, a Parkland, a Human Table, a Sing Again, valamint a koncertturné kulisszái mögé, de egy dokumentumfilm is megtekinthető.











A kiállítás talán egyik legizgalmasabb része, ahol az a sok-sok díj van kiállítva, amelyet Lee Seung Gi eddig kapott (bár valószínűleg ez nem az összes). És külön a legelső díj, az év újonca 2004-ben.



Továbbá a bárban Lee Seung Gi dalairól elnevezett koktélokat is lehet kóstolni. Ti melyiket próbálnátok ki? A Because You're My Woman, a Love Taught Me to Drink és a Losing My Mind alkoholos, míg a Dreamers Dream és a Smile Boy alkoholmentes. (Az sajnos nem derült ki, hogy melyik melyik.)



Utolsó állomásként akár még üzenetet is lehet hagyni az előkészített lapokat használva.



Reméljük, még sok izgalmas eseményt tartogat nekünk ez az év, a 20. évforduló éve.
-----------------------------------
Képek és videók: leeseunggi.official, byhumanmade, captainplanet_music, S2_870113, 지니, tandue.lsg, CHUUacc, monikaairenlsg, tropicaljang, LSGKWA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése