2020-11-27

A Mouse dráma szereposztása

Ahogy arról én is írtam korábban, Lee Seung Git 2021 első felében egy új sorozat, a Mouse főszerepében láthatjuk.
Egy hónappal ezelőtt megtartották a sorozat olvasópróbáját, és - habár keveset tudunk - a forgatás is elkezdődött.
 

 
A szereplőket illetően többségében innen-onnan összeszedett információkból tájékozódhattunk, egy mai Soompi cikk viszont tájékoztatott a főbb karakterekről és a megformálóikról.

Lee Seung Gi, mint Jang Ba Reum, egy egyenes jellemű újonc rendőr, aki szenvedélyesen hisz az igazságszolgáltatásban és már-már hihetetlenül kedves. Viszont az egész élete fenekestül felfordul bizonyos váratlan események következtében, miközben egy, az egész országot rettegésben tartó sorozatgyilkos nyomába ered.

Lee Hee Joon, mint Go Moo Chi, egy harcedzett nyomozó, akinek szüleit még fiatal korában meggyilkolták. Hogy megbosszulja a szüleit, félvállról veszi a jogot és az írott szabályokat, bármilyen eszközhöz folyamodik annak érdekében, hogy elkapja a bűnözőket.

Park Ju Hyun, mint Oh Bong Yi, egy végzős középiskolás, aki a nagymamájával él együtt és jártas a harcművészetekben. Ugyanazon a környéken lakik, mint Jang Ba Reum, akárhányszor találkoznak, civakodnak egymással.

Kyung Soo Jin, mint Choi Hong Joo, egy tehetséges PD, akik Sherlock Hong Joo néven emlegetnek. Egy titok miatt már gyerekként összefogott egy gyilkossal.

Ahn Jae wook, min Han Seo Joon, aki egy híres idegsebész.

Kim Jung Nam, mint Sung Ji Eun, Han Seo Joon felesége.

P.O (Pyo Ji Hoon), aki egy újonc nyomozót alakít Go Moo Chi beosztottjaként.


Továbbá a Mydramalist alapján az alábbi színészeket is láthatjuk majd a sorozatban:


A történet középpontjában az a kérdés áll: amennyiben valakiről egy vizsgálat segítségével már magzatként tudni lehet, hogy felnőve pszichopata lesz, megszülessen-e erre a világra?

Reméljük, hamarosan még többet megtudhatunk a készülő sorozatról és nem kell majd túl sokat várnunk a premierre sem.

--------------------

Képek: dclsg, Mydramalist

Forrás: Soompi, Mydramalist

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése