2020-11-14

D-1 :)

Frissítve!
 
Nem álom! Végre eljön az a nap, amelyre egészen pontosan 1718 napja, a Meet someone like me megjelenése óta várunk, holnap, november 15-én pontban 10 órakor Lee Seung Gi egy vadiúj dallal, a The Ordinary Man-nel visszatér a zeneiparba!
Hosszú idő telt el azóta, de csak a teasert hallgatva megállapítható, megérte a várakozás, mert egy fantasztikus dalt kapunk. Amelyet még idén egy új album is követ majd.
 
 
 
Lee Seung Ginek sok rajongója van mind Koreában, mind az ország határain túl. Hazánkban is van egy maréknyi Airen, akik folyamatosan figyelemmel kísérik ennek a nem mindennapi srácnak a karrierjét. Legfőképpen az újabb rajongók, akik csak leszerelése után fedezték fel őt, színészként ismerhették meg, hisz a Hwayugiban vagy a Vagabondban láthatták nagyszerű alakítását. Épp ezért csodálkoznak, amikor megtudják, hogy Lee Seung Gi énekes is. Sőt, énekesként indult a karrierje.
Az elmúlt három évben is nagyon aktív volt, sorozatok, variety-k, vendégszereplések, műsorvezetés, mindenhol ott volt, de az éneklés háttérbe szorult. Nem érezte magát késznek arra, hogy ugyanúgy elbűvölje a hallgatóságot, a rajongóit a hangjával, mint korábban. A sok projekt mellett talán nem is jutott ideje a zenére. De most végre jó irányt vettek a dolgok, és kevesebb, mint 24 óra múlva hallhatjuk a legújabb dalát, a The Ordinary Man címűt.

Izgalmas hét van mögöttünk, mert minden egyes nap kedveskedtek a rajongóknak, így még jobban át lehetett érezni a visszaszámlálás izgalmát.

Lee Seung Gi saját Instagram oldalán egy rövid részletet hallhattunk a The Ordinary Man dallamából, illetve a 20-11-15 mögött a videóklip részletét is láthattuk.
 
Másnap fokozva a várakozás izgalmát egy aprócska kvízre invitálta a követőit: vajon milyen hosszúságú lesz a The Ordinary Man c. szám? 3:30? 4:30? 5:30? Vagy 6:10?
Érdekesség, hogy a dal szerzője, Yoon Jong Shin egy kis segítséget adott: nem nagyon rövid.


Tegnap pedig egy közel egy perces hosszúságú teaser videóban kaphattunk ízelítőt a dallamból és a szövegből is. Rövid, de épp elég ahhoz, hogy teljesen elvarázsoljon. Én amikor meghallottam, akkor fogtam fel, hogy ez a valóság, az énekes Lee Seung Gi is visszatér!
 

A dal szövegének nyers fordítása tryp96 angol szövege alapján:
Talán így ér véget
Ez csak egy a világ sok szakítása közül
Egy átlagos férfi, akik kihagyta a szerelmet és egy tipikus szakításon ment keresztül

 
A mai nap egy újabb IG bejegyzésre került sor, amelyben a videóklip felvételének részlete látszódik: https://www.instagram.com/p/CHj7m8anmiy/ Már valóban nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy teljes egészében hallhassuk a dalt.

A promotálásból a Hook Entertainment is kivette a részét, képet és videót osztott meg az új dallal kapcsolatban. Vajon ezek egyike lesz a lemez borítója?




Az ügynökség gondolatai:
"LSG új zenét és friss imidzsátalakulást mutat a The Ordinary Man által. Kérem, várják LSG-t, aki még egy lépést fejlődött és még egy szinttel érettebb lett, ahogy azt a kiadott képeken és a The Ordinay Man c. számon is érezhetik."
"A The Ordinary Man-en keresztül LSG megmutatja a báját, amely 180 fokos fordulatot jelent a korábbiakhoz képest. A The Ordinary Man egy olyan dal, amely kiemelkedik Lee Seung Gi mélyebb bánatából és mélyebb hangjából. Remélem, mind megszeretik a dal bánatos érzését."

A visszatéréshez kapcsolódik, hogy vasárnap, magyar idő szerint 13 órától Lee Seung Gi a Naver Now vendége lesz, ahol a The Ordinary Man, a visszatérés és a hamarosan megjelenő 7. album lesz a téma. Ezt élőben is lehet majd nézni, link később lesz hozzá íme az elérhetőség: https://now.naver.com/829


Aki csak teheti, csatlakozzon az Airenek sokaságához, és holnap pontban 10 órakor keressen rá a The Ordinary Man-re! Biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élményben lesz részünk.
Majd ezt követően fél 11-kor érdemes lesz élőben követni a Master in the House/Jipsabu aktuális részét, amelyet megtehettek ezen az oldalon (mostanában működik az oldal, nálam csak nagyon ritkán akad meg, de a frissítés mindig segít).
 
 
Holnap nem vasárnap lesz (sunday), hanem valóban Seung-day! :)


-------------------------
Képek: tryp96, leeseunggi.official, hook_entertainment (1, 2), tryp96
Angol fordítás: tryp96

5 megjegyzés:

  1. Köszönök Kati minden információt (amit még nem ismertem). Mióta megtudtam, hogy visszatér énekesként, minden nap nagy izgalommal várom. Máris elvarázsolt az új dal részlete. Nagyszerű napom lesz holnap!!! Igazi Seung-day!
    Télapó pedig meghozza az albumot is 7.-én.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 7-én? De jó, eddig nem botlottam bele az album megjelenésének dátumába. Az már egészen közel van, alig várom. :)
      Köszönöm az információt!

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, utána néztem ismét, sajnos csak fordításból adódó félreértésről van szó. De valahogy csak kibírom a megjelenésig.

      Törlés
    2. Semmi gond, köszönöm, hogy ellenőrizted. A december biztos, nem kell olyan sokat várni. És akár lehet a hónap eleje, első fele is, talán nem kell karácsonyig várni rá.

      Törlés