2020-11-06

Új album decemberben

Amire Airenek tömege már oly hosszú idő óta vár, végre valóra válik: Lee Seung Gi énekesként is visszatér!!!

Az első valódi reménysugár szeptember 30-án jelent meg, amikor Lee Seung Gi az alábbi képeket posztolta az Instagramjára:


 

Majd alig egy héttel ezelőtt egy újabb Insta poszt következett, amely kettős célt szolgált. Először is figyelemfelhívás volt a rajongók számára, hogy aznap tekintsék meg a honlapot, illetve némi támpontot is adott, hogy mit is fog tartalmazni a bejelentés. A hangul karakterek közül a 3. sor az Epitone Music-ot, míg a 4. Yoon Jong Shin énekes, dalszerzőt jelöli.

A honlapra október 30-án kikerült üzenetet sajnálatos módon a megosztási korlátozások miatt nem fordították le angolra, így sajnos én sem értem meg minden egyes szavát, de a csekélyke nyelvismerettel és a borzalmas Google fordítással nagyjából összeáll egy kép, hogy mit is tartalmaz a rajongóknak szánt levél.

"Mindig mellettem lévő Airenek! Nagyon hiányoztok!" LSG az üzenetben kitért arra, hogy a koronavírus miatt nem valósulhat meg a személyes találkozás, ezért a közösségin keresztül kénytelen kommunikálni, ugyanis egy általa és mindannyiunk által régóta várt hírt oszt meg. Utal a Jipsabuban hallott Forbidden Love-ra, amely nagy figyelmet és sok támogatás kapott, amire hálával gondol. "Valójában az album már két éve készül." Szeretett volna minél jobb munkát végezni, így egyre csak tolódott az album megjelentetése, de "végre idén télen" meg fog jelenni, amire mindenki oly nagyon várt. LSG sajnálatát is kifejezte, hogy ilyen sokat kellett rá várni. "Ezen a télen együtt leszel Lee Seung Gi énekessel?"

Ma pedig az ügynöksége, a Hook Entertainment ugyancsak az Instagramon jelezte, az új album egyik dalát, amely a 뻔한남자 (bbeon-han-nam-ja) címet viseli november 15-én, jövő vasárnap 18:00 KST-kor, azaz magyar idő szerint 10 órakor adják közre digitális kislemez formájában. A dalt Yoon Jong Shin írta, ez egy érzelmes ballada lesz.

Ahogy az az üzenetben is említésre került, a Forbidden love sikere nagy lökést adott az album elkészítéséhez, a videó megtekintéseinek száma a meghaladta már a 7 milliót (ha más változatok megtekintését is hozzászámoljuk, már 10 milliónál is többször látták) és talán nem túlzok azzal a kijelentéssel, hogy az Airenek egyik kedvenc videójává vált. Én minden nap képes vagyok meghallgatni.

 

A Hook állásfoglalásában olvasható, hogy "Miután azon aggódott, hogyan viszonozza a rajongói szenvedélyes szeretetét és támogatását, amely a Forbidden love előadásának szólt, Lee Seung Gi végül úgy döntött, hogy visszatér énekesként. Lee Seung Gi határozott abban, hogy a rajongói kívánságainak megfeleljen és még jobb minőségű zenével térjen vissza. Kérjük, támogassák Lee Seung Git, akik ideges és izgatott, hogy hosszú idő után énekesként visszatér."

"A világon mindenhol sok rajongó várta már Lee Seung Gi énekesként való visszatértét. Mohók, hogy újra hallhassák Lee Seung Gi énekhangját. Lee Seung Gi sok időt tölt azzal, hogy az album hibátlanul elkészüljön a rajongói számára. Határozottan nagyon várhatják."

Tehát mindenki jegyezze fel magának: november 15-én egy új dal, és néhány hét múlva egy új album vár minden Airenre. Már csak egy kicsit kell türelemmel lennünk.

------------

Képek: leeseunggi.official
További források: Soompi, Allkpop, SBSNews

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése