2016-09-03

A nap képe - 09.03.

Habár most kivételesen nem megfelelő a cím, mert nemcsak egy képről van szó, és nemcsak olyan képekről, amik ma készültek. Aki figyelemmel követi az angol oldalakat, a napokban belebotolhatott pár friss képbe, amelyeken a katonai fesztiválon aktív szerepet vállaló ismert személyek láthatóak. Így láthatjuk közös kedvencünk is.
A szórólap: (Csilla, remélem, ha sikerül eljutnod a fesztiválra, begyűjtöd magadnak!)



Csoportképek egyenruhában:



... és civilben:


Valamint van két jelszóval védett kép, ezekért látogassátok meg ezt az oldalt. A jelszót múltkor sikerült elkérnem, aki még nem tudná, de szeretné megtudni, tőlem érdeklődhet e-mailben.

Valószínűleg már nagyon készülnek a rendezvényre, alig egy hónap van hátra. Hogy mit láthatunk, hallhatunk majd, és hogy mikor, még nem derült ki, de amint lesz információ, én is közzéteszem. Két honlapon is lehet informálódni itt és itt, de jelenleg csak koreai nyelven elérhetőek, ami igazán nehézzé teszi a megértést, ehhez az én nyelvtudásom nagyon kevés, de bízom benne, hogy a nemzetközi rajongók angol nyelven időben tájékoztatást adnak más rajongóknak.

-------------------
Képek: tryp96.wordpress.com

1 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Egyre több hír érkezik nagy a készülődés.Sajnos nehéz kitudakolni LSG melyik napon fog részt venni a fesztiválon.Nem szeretném elszalasztani a lehetőséget ha már így adódott hogy élőben láthassam.Ráadásul több híresség is részt vesz a kulturális programban.Egyébként annyira jó volt látni napbarnított arcát és bátorságát a promo videoban.Nagyszerü ez a fiú!

    VálaszTörlés