2017-02-26

Megjelent a Special Album!

Mennyi mindenről lehet lemaradni, ha az ember 2-3 napig nincs otthon, nem jut internetközelbe? Mivel velem ez történt, csak nemrég szembesültem a ténnyel, hogy pénteken megjelent a The History of Lee Seung Gi Special Album.

Micsoda meglepetés, én február 27.-ei dátumot ismertem, az egyik oldalon ezt a napot jelölték a megjelenés idejének. (Bár lehet, hogy "várható megjelenés" volt az...)
A lényeg, hogy vannak olyan szerencsések, akik korán leadták a rendelésük és már a kezükben tarthatják gyűjteményük egy újabb darabját, de ezen túlmenően néhány képet is mutattak a zenei anyaghoz kapott fotókönyvből, így megosztották örömüket és néhány képet más rajongókkal. Ezekből látható válogatás az Everything Lee Seung Gi oldalon:


Valamint sokan a Twitteren osztják meg az első benyomásokat, a legjobbnak vélt képeket, ezeket a blog Twitter oldalán retweet-eltem, megosztással gyűjtöttem egybe: LSGhungarianfan. Ez a válogatás még biztos bővülni fog, érdemes lesz máskor is ránézni. (Egyes képek nagy valószínűséggel többször is láthatóak, de Lee Seung Giből sosem elég.)

Többet egyelőre nem mutattak, hadd legyen meglepetés a tartalom azoknak, akik szintén megvették az albumot, de csak napok múlva foghatják a kezükbe.
Kedves Olvasóim, esetleg van olyan köztetek, aki nemcsak álmodozik a beszerzéséről, hanem meg is rendelte?

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű album lesz az előzményekből látva.Már akig várom.😊

    VálaszTörlés
  2. Juj de jó! Itt az újabb esélyem, hogy jobban megismerjem Seung Git!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes, LSG-t érdemes megismerni jobban is énekesként, színészként, variety show-k szereplőjeként. Mellette nem lehet unatkozni. Ha esetleg iránymutatásra lenne szükséged, kíváncsi vagy bármire, kérdezz csak bátran, szívesen segítek, de azt hiszem, a blog rendszeres olvasói is ki tudnak segíteni pár ajánlással.

      Törlés