2017-08-27

NJttW 19. rész - Találjátok ki, hogy ehessetek! Ki ez a személy?

Vacsoraidő! Xian, azon belül pedig a Muszlim Negyed - mint azt az előző részben is láthattuk - minden egyes üzletnél érdekesebbnél érdekesebb, finomabbnál finomabb ételeket kínál. Turistaként kihagyhatatlan program a helyi finomságok megkóstolása. Válogatni bőven lehet, van itt sült kék rák, roujiamo burger, muszlim kenyér, rizssütemény, dinnyedzsúsz, sült banán, mogyoróolajos tészta és még sok minden más. 


Megéhezett valaki? A szereplők biztosan. Ha már jól kiismertétek a stáb, és legfőképp Na PD viselkedését, sejthetitek, hogy a mostani vacsora sem jár ingyen, meg kell érte dolgozni. Ez alkalommal is legyen egy játék, mégpedig egy képes személy kvíz. Na PD mutat egy képet, és gyorsan meg kell mondani, hogy ki az. Igazán egyszerűnek hangzik, nem?


A feladványok változatosak, Korea, Kína és az USA egy-egy jeles személye mellett nem árt tisztában lenni néhány rajzfilm jellegzetes karaktereivel is. Tegyétek próbára magatokat is, mennyire lennétek a csapat hasznára?



 A 19. részt az alábbi linken tekinthetitek meg. Jó szórakozást hozzá!


A végén ez olvasható a feliratban: "Az utazásuk utolsó részei a jövő héten." De mi még nem tartunk ott. Vannak még részek, csak amikor online adták, akkor ötösével kerültek ki a részek, míg Ti csak heti egyet láthattok. Folytatás a jövő héten!

És még valami, ami a képes kvízről eszembe jutott. A NJttW 4. évadja jelenleg fut a tvN csatornán, és a sok játék között ott is volt képes kvíz. Az alábbi képkockát fotózta ki valaki az egyik részből. Nem is kell mondanom, hogy mindenki tudta, ki látható a képen.


--------------------
Videó: kshowonline.com
Angol felirat: V
Kép: twitter.com @piratri

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen,ez nagyon jó volt.PD mindig az ennivalóra hajt,tudja,hogy nagyon szeret enni a csapat.Szegények azért biztosan kaptak vacsorát,nagyon küzdöttek a helyes válaszokért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! Valóban jó rész, még Húgom érdeklődését is felkeltette. Megnyugtatlak, nem maradtak éhesek, a következő részben megvacsoráznak. És lesz még néhány más érdekesség is.

      Törlés