2017-08-02

Segítőket keresek! Fordítsunk együtt!


Kedves Rajongók!


Mint tudjátok, az elmúlt hetekben a New Journey to the West részeinek fordítását teszem közzé. A műsor 23+2 részes. Szeretném az összes epizód fordítását elkészíteni, de van egy apró bökkenő. A két special közül az egyikhez nem készült angol szöveg. Ez a 11-1 számozás alatt fut.


A Fekete Párducok jelmondata 안되면 되게 하라, vagyis a lehetetlent lehetségessé tenni, rám is igaz. Ha nincs angol (vagy más olyan nyelvű felirat, amit megértek), a koreaiból kell dolgozni. Tanulgatom a nyelvet és szótár segítségével, magamat is megleptem, hogy mennyi mindent megértek, de még így is nagyon hiányos a tudásom, jelenleg a felirat is hiányos, nem tudom teljesen elkészíteni.

Épp emiatt a segítségeteket kérem. Van olyan rajongó, aki tud koreaiul, vagy tanulja a nyelvet és képes megérteni az elhangzottakat? Esetleg ismer olyat, aki tud koreaiul és segítene nekem a fordítás befejezésében? Aki rendelkezik egy kis szabadidővel, és tudna segíteni teljessé tenni a show magyar feliratát, írjon nekem az e-mailcímemre (lsghungarianfanpage@gmail.com) és egyeztetünk a részletekről.

Fordítsuk le közös erővel a special epizódot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése