2018-02-28

Bemutatták a Gonghapot!

Végre, végre, végre!
Nagyon-nagyon sok idő után ma bemutatták az oly nagyon várt Goonghapot.




A nézettségét illetően lekörözte a többi ma bemutatott filmet, toronymagasan az első helyen áll. (Ha jól tudom, a másik két filmet a lenti képről is ma mutatták be.)


Számoljunk egy kicsit! A Goonghapra több, mint 173 ezren váltottak jegyet, ebbe beletartoznak azok is, aki a premier előtti vetítést láthatták, és ha jól megnézitek, ez a szám 40 ezerrel több, mint a 2. helyen álló filmnél. A Goonghapra nem meglepő módon nagy az érdeklődés. Csak ma (+ premier előtti vetítés) kicsit több, mint 4000-szer vetítették le Korea különböző mozijaiban.

Ha ennyi jelzés nem lenne elég, akkor hadd tegyem hozzá, hogy a filmet hétköznapi mozilátogatók véleményével reklámozzák (akik talán lehetnek egy kissé elfogultak, mert valamelyik kedvencük szerepel benne), akik szerint nagyon szórakoztató, kedves és szeretnivaló film, tökéletesen illeszkedik a közeledő tavaszhoz. Van olyan is, aki egy nap alatt már kétszer is jegyet váltott a filmre. Nem rajongók is úgy nyilatkoztak, hogy LSG remekül játszott benne. A történetet illetően fogalmaztak egyesek kicsit kritikusabban, de minden úgysem lehet tökéletes.

Ha még valakit győzködni kellene, hogy ezt a filmet látni kell, nézze meg ezt az invitáló videót.
 

Múlt héten szóltam róla, hogy az MBC egy műsorában is látható lesz egy interjú. Szerencsére pont meg tudtam én is nézni, de aki lemaradt, pótolhatja ide kattintva. A végén a kvíz nagyon jó. (Nem lenne rossz, ha lenne hozzá angol felirat is.)

Habár nekünk még várnunk kell rá, de a koreai Airenek már láthatják és akár egy közösségi filmnézésben is részt vehetnek jövő héten szombaton. Reméljük, nem túl soká mi is "közösen" nézhetjük. 

-----------
Kép: LSGKWA Facebook, Naver
Forrás: tryp96.wordpress.com, AIREN_fanclub, Twitter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése