2018-02-27

Hírgyűjtemény

Ahelyett, hogy a sok apró hírt egyesével osztogatnám meg a közösségin - amit amúgy sem lát mindenki - egy bejegyzésbe gyűjtöttem az  elmúlt napok frisseit.

1.) Holnap Goonghap premier!!!


Nagyon-nagyon régóta várjuk és most végre bemutatják a koreai mozikban. Nekünk persze tovább kell várnunk, de addig is gyűjtögethetjük és nézegethetjük a film reklámozása céljából készült interjúkat, a promóciós eseményeket készült képeket, és minden egyebet, ahol láthatjuk kedvencünk.
Ha valaki lemaradt volna, ráhangolódásként megnézheti a V-live-on a "tanácsadó irodában" zajlott beszélgetést, erről itt írtam korábban. Vagy egy másik V-live-os beszélgetés található itt, de ehhez még nincs angol felirat sem. Az Olleh TV is beszélgetett a filmmel kapcsolatosan LSG-vel.
Aki ezt már mind látta, készüljön, mert március 7-én újabb interjúra számíthatunk. Szintén a V-live-on tekinthető meg az Actor&Chatter című program magyar idő szerint délután 1 órakor. Közvetlen linkkel még nem rendelkezem, de ezen a csatornán lesz majd a videó. Remélhetőleg lesz hozzá angol felirat is, mert a Föld ezen felén semmire sem megyünk nélküle...

A filmre nagy az érdeklődés, az előre vásárolt jegyek tekintetében első helyen áll. De ki tudna ellenállni, amikor ilyen kedvesen invitálják a nézőt a filmre?
Akik pedig most vasárnapra váltottak jegyet a megjelölt mozikba és termekbe, azok olyan szerencsések, hogy a vetítés előtt többek között LSG-vel is találkozhatnak. (Szombaton más színészek lesznek csak ott, mert LSG a Hwayugi utolsó forgatási napján vesz majd részt.)


Fontos! Biztosan egyikünk sem tudhatja, mikor láthatjuk mi is a Goonghapot, de a tapasztalat azt sejteti, hogy kb. egy hónap múlva már letölthető lesz. Akárki akárhol akármikor bukkan is rá, kérem, hogy értesítsen más rajongókat is ilyen-olyan csatornán, személyes ismerősöket e-mailben, üzenetben, a többieket a blogon keresztül vagy a közösségin, hogy mindenki begyűjthesse magának a filmet.

2.) A Brain Study English, a Leaders Cosmetics, a Noble kávé és a KB Bank reklámja után LSG újabb termék reklámarcává vált. Annyira nem meglepő, mert nyitott szemmel járó rajongók már felfedezték egy üzletben a plakátokat, ma pedig hivatalossá is tették, hogy LSG a Black Yak exkluzív modellje lett. Ha jól olvastam, nemcsak az üzletekben látható majd képeken, hanem reklámfilmre is van kilátás.




Továbbá még egy reklámmal kapcsolatos hír, a Cuckoo, egy háztartási gépeket gyártó cég újraválasztotta LSG-t modelljének, így újra ő lesz a rizsfőzők és egyéb gépek reklámarca. Hát nem aranyos ez a reklám?


Vagy egy másik:



3.) A Hwayugi sorozat ezen a hétvégén a végére ér, a forgatást március 3-án, egy nappal az utolsó rész előtt fejezik be. Csupán két rész maradt, de biztos vagyok benne, hogy még sok  izgalomban és meglepetésben lesz részünk. Miközben a különböző rajongói csoportok terülj, terülj asztalkámmal kedveskednek a színészeknek és a stábtagoknak, annyit már megtudhatunk, hogy az utolsó két rész valamelyikében is lesz egy jelenet a Namsan toronynál. Reménykedhetünk egy mesés befejezésben?

Figyelem! Alább a következő, szombati rész előzetese olvasható (videó holnapra várható):

 
 
 
 
 
Sun Mi és Oh Gong boldogan együtt töltötték az éjszakát és megerősítették egymás iránti érzéseiket.
Azért, hogy megvédje Sun Mit, Oh Gong azt tervezi, hogy elküldi őt valahova, amíg ő szembenéz a megidézett fekete sárkánnyal.
De Sun Mi rájön Oh Gong azon tervére, miszerint vállalja a halált helyett, ezért felkeresi Soo Bo Rit és arra a döntésre jut, hogy megteszi az ég akarata szerint, amit Sam Jangként meg kell tennie.
Közben Ah Sa Nyeo megmutatja erejét és Kang Dae Sunggal folytatják a rituálét, és sikeresen felébresztik a fekete sárkányt.
Sun Mi meg akarja állítani a sárkányt és Oh Gong a segítségére siet, hogy megmentse őt a halál kapujából.

-------------------
Kép: CJEntertainment, Naver, allium_87
Előzetes angolul: tururuthie

4 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszönöm szépen ,nagyon jól összeszedted.Sajnos a hétvégén véget ér a Hwayugi.Nekem már most hiányzik,annyira jó volt várni a szombat és vasárnapot,hogy mikor tudom letölteni a következő részt.Rituálévá vált.Imádom a sorozatot,biztosan nem 1-2x fogom még megnézni.Hwayugi 18.rész vége,egyszerűen mondva,nem tudok betelni vele.Annyira szépen játszották a jelenetet,csodaszép volt.A Jipsabuból is van még hátra min.3 rész,aztán nem tudom mi jön utána.Én is nagyon vártam már a Goonghapot.A szemem pályán lesz,figyelni fogom a letöltési lehetőséget én is,amint elérhetővé válik.

    VálaszTörlés
  2. Kati jó volt olvasni újra az információkat összegyűjtve.
    A GoongHapot nagyon várom, és figyelem majd mindenhol.
    Sajnálom, hogy a Hwayuginak a héten lesznek a befejező részei, de nekünk az izgalom csak pár nappal később szünik meg, amikor a magyar felirat is megjelenik. Reménykedem a szerencsés és jó befejezésben. Imádtam a sorozatot, nagyon jót választott visszatérésnek SeungGi.
    Még a Jipsabu is itt van nekünk, amit nagyon szeretek nézni, szórakoztató önmagában a látványa is. Hiába van angol felirata, sok időbe telik amíg kibogarászok belőle valamit. Az olyan jó volt, amikor legalább összefoglalót hoztál belőle. Tudom ez csak vágyálom, mert időd neked is csak korlátozott.

    VálaszTörlés
  3. Köszi Kati a tartalmas összefoglalót! A reklámok videói nagyon-nagyon aranyosak!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm mindenkinek a visszajelzést!
    Igen, a hétvégéink meghatározó részévé vált a Hwayugi, én nem egyszer az ebédet toltam félre miatta, de még hátra van két rész, csupa izgalom. És utána akárhányszor újranézhetjük LSG többi sorozatával együtt.
    Egyetértek, a 18. vége csodálatos, egy párszor már visszanéztem a jelenetet. Úgy hallottam, hogy a youtube-on bejelentkezéssel kell igazolni, hogy elég idős az ember hozzá, hogy megnézze...
    Készül a Jibsabu összefoglaló, de hétköznap nem tudok vele annyit foglalkozni, mint szeretnék, meg közben másra is figyelnem kell, de lesz, egy kis türelem. Nem mondok időpontot, mert azzal a múltkor is mellényúltam, de amint kész, láthatjátok.
    Ha majd egyszer annyira ráérek, a reklámokból is készítek egy összeállítást, mert vannak köztük érdekesek.

    VálaszTörlés