2018-08-22

Lee Seung Gi és a Jipsabu csapata Los Angelesben

Már tudjuk egy ideje, hogy a Jipsabu csapatnak - a Park Hang Seonál töltött vietnami kiruccanás után - lesz egy újabb határokon átívelő forgatása. A helyszín az USA, Los Angeles, ahol nem más lett a mesterük, mint Cha In Pyo felesége, Shin Ae Ra színésznő. Azt is tudtuk, hogy augusztus közepére tervezték az utazást. Végül augusztus 18-án indult el a gép. De a vietnami úttal ellentétben, most nem együtt szálltak fel a fiúk. Lee Sang Yun, Yang Se Hyeong és Yook Seong Jae egy korábbi járattal indult, míg Lee Seung Gi a borzalmasan zsúfolt időbeosztása miatt egy kicsivel később csatlakozott a többiekhez.

Váratlan volt az indulás, de a sajtó néhány munkatársa most is felkészültnek bizonyul és lőttek pár képet a reptérre megérkező Lee Seung Giről.












Arról is készült pár kép, amikor a másik három fiú indult el:



Nem mindennapi, hogy az amerikai Airenek is láthatják Lee Seung Gi, de mivel olyan váratlanul derült ki, hogy mikor is van az utazás, nem tudtak készülni. Azért volt egy kisebb fogadóbizottság a reptéren, akik természetesen képeken örökítették meg a pillanatot.






Az alkalmat kihasználva páran begyűjtöttek egy-egy aláírást, valamint - talán pont azért, mert nem voltak sokan - közös képet is készíthettek kedvencükkel.





Az egyik lány a kellemes időtöltés mellett egy esetleges amerikai rajongói találkozó ötletét is felvetette. Így kell ezt csinálni, megragadni az alkalmat.

Másnap, minden bizonnyal a forgatás első napján, csupán egyetlen kép került fel a netre, amelyen a Jipsabu csapata és Cha In Pyo látható.


Az igazi szenzáció viszont kedden fogadta a netet bújó rajongókat, ugyanis a fiúk és mesterük Orange megye művészeti iskolájába látogattak el, ahol Shin Ae Ra és Cha In Pyo fia, Jung Min is végzett. A csapat egy kisebb koncertet dobott össze a helyszínen, amit elég sokan láttak és hallottak, a hangulat fergeteges volt.









Cha Jung Min bandája legalább három dalt adott elő, az utolsóhoz Seung Giék is csatlakoztak. Egy ismert amerikai dalt választottak az eseményre, Bruno Marstól Uptown Funk című számot, amelynek részletéről itt található egy, míg itt egy másik videó, valamint itt két rövidke videót. A részleteken túl egy résztvevő hosszabb videót is megosztott, habár az illetőt nem tartom a legjobb operatőrnek, a teljes videót akkor is érdemes megnézni. A végén Lee Seung Gi bemutatkozása figyelemreméltó: "Hello mindenki! Örvendek. Én egy koreai szupersztár vagyok." Azt mond valami olyat, hogy három személy ismeri őt és szereti őket. Ha már bemutatkozás, Yook Seong Jae is emlékezetes pillanatokat szerzett: "Hello mindenkinek! Egy koreai K-pop idol vagyok. Ismeritek a BTS-t, ugye? Én a BTS barátja vagyok."

És egy másik videó a minikoncertről, amelyen látni, hogy mennyien voltak jelen és milyen is volt a hangulat. A videó legvégén még a Jipsabu csapat is megjelenik, amit hangos üdvrivalgással jeleztek a fiatalok. Valamint egy koreai dal a koreai vendégeknek, de a videó alapján nem mindenki koncerált a dalra, sokan hallani az "oh my god" kifejezést és egy-egy kiabálást. De jó látni, hogy Seung Giék a közönséggel együtt élvezik a műsort.

Egy buli sem tart örökké, és egy a kiruccanás munkajellegű volt, vissza kell térni Koreába. Úgy tűnik, egy szabadnap is belefért a los angeles-i útba. A reptéren most is akadt egy-egy rajongó, akik a közösségivel is megosztották a képeiket.



Minden bizonnyal a Szöulba való visszaérkezésről is lesznek képek pár óra múlva, miután leszáll a repülő, de mivel már napok óta tartozom ezzel a bejegyzéssel, nem húzom tovább az időt, valószínűleg holnap délután/este kiegészítem még néhány képpel ezt a bejegyzést.

Ha valaki szeretne még több képet, illetve videórészletet látni, látogassa meg az alábbi oldalakat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,
-------------------------
Képek: The Webdaily, liveen, itsmsclaire, _aakise_, Eva, tiara_ribka, Mamavicks04, _jinkis, dclsg, melonajoon, _aakise_, MiNatwOnnie, hannaeyremusic,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése