2020-08-15

Jipsabu forgatás IG live-val

A Jipsabu csapat eheti forgatása nyílt titokká vált és sok részletre fény derült. Nemcsak azt tudtunk meg, hogy ki lesz a következő mester, hanem az események egy része is napvilágot látott.

Figyelem! Az alábbi poszt spoileres tartalmat tartalmaz, aki nem akarja előre megtudni, hogy mi lesz az augusztus 23-ai és 30-ai részekben, az ne olvasson tovább!

A műsor forgatási napjai előre ismertek, ha máshonnan nem, Lee Seung Gi honlapján a naptárból ki lehet nézni ezeket a napokat. Már korábban is előfordult, hogy kiderült a mester személye, olykor olyan eseményekre került sor, amihez a nézők közreműködésére is szükség volt, pl. a 64-65. részekben Yang Hee Eun mesterrel a V-live adásban.

Hasonló történt a hét elején is. Instagramról értesülhettünk, hogy a műsor következő mestere Kim Hee Sun lesz, aki egy különleges eseménnyel készült. A színésznő és a Jipsabu csapata felajánlott egy-két személyes tárgyat, amelyet IG live-os aukció keretében bocsátottak árverésre. A bevétel jótékonysági célokra fordították a rászorulók részére.

Az élő bejelentkezést bárki követhette, de aki ugyancsak lemaradt róla, vagy szeretné újranézni, nagyon kedves rajongóknak köszönhetően megteheti, több teljes hosszúságú videó is felkerült a netre, ez az egyik legjobb képminőségű.

Átlagosan 3000 nézője volt az online árverésnek, de volt olyan pillanat, hogy a 4000-et is meghaladta a bekapcsolódók száma, a végére a szám már inkább a 2000-hez közelített.

Kim Hee Sun több tárgyat is felajánlott, míg a Jipsabu tagok többségében csak egyet-egyet.

A mester személyes holmijai közül a képzeletbeli kalapács alá került egy dzseki, egy sapka, egy dizájnos napszemüveg, illetve két táska, egy sárga és egy fekete. Ez utóbbiakról kiderült, hogy belülről is jól illatuk van, ez fontos szempont táskavásárláskor.

A Jipsabu csapat felajánlásai: Yang Se Hyeong egy kézmasszírozót, Shin Sung Rok egy pár különleges, limitált kiadású Nike sportcipőt, Cha Eun Woo egy pólót és hozzá tartozó sapkát, Kim Dong Hyun a saját UFC-s kesztyűi közül egy párat, Lee Seung Gi pedig egy szemüvegkeretet és egy hajszárítót kínált eladásra. A szemüvegkeret eredeti tulajdonosa Seol Min Seok volt (27-28. részek mestere), amelyet korábban odaajándékozott, most pedig a tudtával és beleegyezésével került a licitálásra váró tárgyak közé. Mindent a jótékonysági célok érdekében. A hajszártó viszont valóban Lee Seung Gié, még aznap reggel is azzal szárította meg a haját.

A nézők a megadott SMS számokon keresztül licitálhattak a megjelölt tárgyakra. Igyekeztem figyelni, hogy mi mennyiért talált gazdára, ha jól figyeltem, több tárgy is 45-50.000 wonért kelt el. Ha jól értettem a számokat, a Lee Seung Gi által felajánlott szemüvegkeret is 50.000 wonért talált új tulajdonosra, míg a hajszárító 200.000 wont ért meg valakinek. Aki a szemüvegkeretet megvette, aláírást is kapott mellé.


Az IG live hozzászólói között a rajongók mellett egy másik színész, Joo Won is hozzászólt az eseményhez, amelyet a mester is egyből kiszúrt az üzenetek között.

A jótékonykodás ennyivel nem ért véget. Már a videóban is beszámoltak róla, hogy másnap egy szöuli piacon paradicsomot fognak árulni, amelyből befolyt összeget ugyancsak a rászorulók megsegítésére fordítanak. A 300 kg-nyi, általuk szedett koktélparadicsomból sok rajongó is tudott venni és még képeket is készítettek.

A hét elején forgatott részek jövő héten és az utána következő vasárnap, aug. 23-án és 30-án kerülnek majd adásba. Kíváncsian várom.

-----------------

Képek: sbs_jipsabu, easyone_1029, therapy_the_ul, ckeunwoo, zigzagzzang


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése