2022-06-25

Felirat - Human Table, 6. rész

Nos, megkéstem vele. De borzalmasan!...
Nem mesélem el a háttértörténetet, úgyse érdekel senkit, másrészről talán csak kifogásnak tűnne. A lényeg, hogy azért csak elkészült a 6. Human Table videó magyar felirata is.




A videó, amely május 27-én (igen, az majdnem egy hónapja volt) került fel a YouTube-ra.
A videó, amelyben a Master in the House-ból már jól ismert Yang Se Hyeong és Kim Dong Hyun voltak a vendégek.

Nem is szaporítom tovább a szót, mutatom, mit hol találtok.
A videót a YouTube-ról lehet letölteni (ha még nem tettétek meg). Akinek esetleg segítség kellene a folyamathoz, kérdezzen bátran és tartok neki egy privát gyorstalpalót. 😉
A feliratot - ez minden Human Table videó esetében külön srt fájlként van - pedig ⮞ide⮜ kattintva éritek el.


A videóban ez alkalommal több dalt is hallhattunk, és mivel ezek is lefordításra kerültek, én is elkészítettem ezekhez is a magyar szöveget. Továbbá van benne néhány képernyőfelirat, ami nincs lefordítva az angol szövegben, de én mindent megtettem, hogy ezek a részek is érthetőek legyenek. Csak ezzel együtt készült néhány olyan szövegtábla, ami kissé túl hosszú lett...

És ha már így történt, hadd kapcsoljam össze egy kicsit a dolgokat. A fenti videót megnézve megértitek, honnan és miért jött a YouTube-ra feltöltött short videó ötlete. Reméljük, lesz még több.



-------------------------------
Kép: leeseunggi.official IG
A magyar felirat a YT angol felirata alapján készült, a dalok esetében máshonnan származó angol fordítások felhasználásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése