2022-06-05

Lee Seung Gi debütálásának 18. évfordulója - akkor és most

2004. június 5.
A nap, amikor Lee Seung Gi először állt színpadra énekesként a Because you're my womannal. Azóta eltelt 18 év és az évek során megmutatta, hogy nemcsak énekesként, hanem színészként, variety műsorok szereplőjeként és műsorvezetőként is megállja a helyét, továbbá karrierje során számtalan termék és szolgálatás reklámarcának választották meg.
Biztos mindenkinek megvan a kedvenc Lee Seung Gi momentuma - hozzászólásban örömmel olvasnék ezekről - , szerencsére bőven van miből válogatnunk. Ezt a bejegyzést az énekes Lee Seung Ginek szentelem, amelyben néhány régebbi és frissebb előadásait állítom egymás mellé, vagyis hogy milyen volt akkor és milyen most.

Because you're my woman
Az első mi más lehetne, mint a debütáláskor hallott dal, amelyet számtalan alkalommal hallhatott a nagyközönség, a nagyobb fellépések, koncertek kihagyhatatlan eleme. A Music Bank-os debütálás mellett a MITH egyik részében hallható verziót választottam.


Delete
Egy másik nagy kedvenc dal ugyancsak az első albumról, a Delete, egy szakítás története. A régi videó ez esetben a Music Camp c. zenei műsorból van, a második pedig a Sing Again reklámozása keretében hangzott el.


Hope and desire
A következő dal egy feldolgozásalbumról, a When a man loves a woman-ről származik, amely 2006-ban jelent meg, de a dalt idén is hallhattuk a Table Concert keretében.


Like a flower
A Like a flower a 4., Shadows című albumon jelent meg eredetileg, de felkerült a 7. ,The Project c. albumra is.


Return
A követlező választottam az 5.5 album egyik legkedveltebb dala, amely az első Table Concert videó anyagát is szolgáltatta.


Although I loved you
Egyik személyes kedvenc feldolgozásom az Although I loved you, amelyet kétszer is hallhattunk Lee Seung Gitől a MITH adásaiban. Először egy noraebangban énekelte Lee Sun Hee tanárnő jelenlétében, majd a rock koncertes részben a koreai rock legendákkal együtt.



Only longing grows
Bekerült a válogatásba az a dal, amelyet először a katonaság alatt hallhattunk Lee Seung Gitől, majd tavaly a Lee Min Hoval közösen készített videó során.



The Ordinary Man
A felsorolást még hosszasan lehetne folytatni, de ma a legutóbbi album egyik dalával zárom a listát, amely címe alapján "egy átlagos emberről" szól, de határozottan kijelenthetem, Lee Seung Gi egyáltalán nem átlagos.




Te  melyik dallal egészítenéd ki a listát? Neked mi a kedvenced, amelyet mindenféle formában szívesen hallgatsz?

(És ennél jobb alkalom miatt nem is írhattam volna meg a blog 700. bejegyzését.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése