2022-06-28

Július 1-jén jön Lee Seung Gi új dala!

FRISSÍTVE! - 06.29. és 30.

Aki még nem tette meg, jegyezze fel a naptárába: július 1-jén, vagyis e hét pénteken 18 KST-kor (magyar idő szerint 11-kor) jelenik meg Lee Seung Gi új dala, amely a Captain Planettel közös projektje. A dal címe: Don't forget, remember, don't be late / 잊지마, 기억해, 늦지마.


A  készülő dalról mindazok tudtak, akik olvasták Lee Seung Gi debütálásának évfordulóján írt levelét. Habár annak tartalma nem megosztható, úgy gondolom, mivel már nyilvánosan is közzétették a hírt, nem gond, ha ide is bemásolom az erre vonatkozó sorokat:
"Egy közös dalon dolgozom a Captain Planet-tel, a zenész bajtársaimmal, akik mindig velem vannak a Table Concert-eken.
Eredetileg az volt a cél, hogy BAM!!!! június 5-én jelenik meg, a 18. évfordulómon…. De egy kicsit el kellett halasztani a részletek kidolgozásának folyamatában… ㅎ
Szóval találkozzunk a közeljövőben ^^
A műfaja R, csak R."


A cikkek alapján ez egy pop-rock dal lesz, a zenét a Captain Planet szerezte, a dalszöveget Kim Eana írta.



A mai napon némi ízelítőt is kaptunk a dalból. Egy rövid, 20 mp-es videóban beehallgathatunk a zenébe és egy szót is kapunk: 잊지마 = ne feledj! Már ennyiből érezhető, hogy egy remek dal lesz, úgy hiszem, sok rajongó válogatja majd be a kedvencei közé.


Szóval ne feledjétek, emlékezzetek rá és nehogy késlekedjetek, mert július 1-jén jön a Don't forget, remember, don't be late!

2022.06.29.

Ma újabb teasert kaptunk, amely az emlékezz részre utal. Egyre többet tudunk meg az új dalról és egyre jobban tetszik.


2022.06.30.



------------------------
Képek: HumanMade YT, byhumanmade IG, Naver News

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése