2022-06-27

Felirat - Human Table, 7. rész

FELIRAT JAVÍTVA! - 06.28.

Míg a 6. rész magyar feliratára nagyon sokat kellett várni, addig a 7. részt sikerült valamivel rövidebb idő alatt elkészíteni.

Ez alkalommal is szemet gyönyörködtető ételek készültek, kétség sem férhet hozzá, hogy minden egyes fogás igazán nagyon finom. Apró fejlődés, hogy néhány, az ételkészítéssel kapcsolatos megjegyzés is megjelenik a képernyőn, ezeket nem fordították le angolra, de igyekeztem szótár segítségével visszaadni a tartalmát.

A 7. rész vendégei Lee Seung Gi környezetéből származó énekesek. Egyikük Noh Young Chae, vokalista és énektanár, a másikuk pedig Cheon Dan Bi, énekes, a Sing Again 1. évadjának 40. számú versenyzője. Mindketten készültek egy-egy dallal, amelyet ebben a részben el is énekeltek, illetve külön került feltöltésre az a két dal, amelyet Lee Seung Givel együtt adtak elő.

A videóból továbbá azt is megtudtuk, hogy ez az a rész, amelyet akkor vettek fel, amikor mindenki legnagyobb meglepetésére Lee Seung Gi Insta Live videóval jelentkezett, és az előző napon forgatták le a MITH 216. részét.

A videót ez alkalommal is a YouTube-ról tudjátok lementeni, a feliratot pedig a felhőbe tettem fel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése