2023-08-20

Felirat - Famous Princesses, 55. rész

Ahogy azt az előző rész bejegyzésénél jeleztem, nem tudom garantálni és megígérni, hogy továbbra is kb. hetente jövök új résszel, így történhetett, hogy a folytatásra egy kicsit tovább kellett várni. De megéri, nem? A történet elég érdekes, mindig tartogat valami bonyodalmat, ami továbbviszi azt, újabb és újabb csavarokat láthatunk, amitől nem lesz unalmas a sorozat.
A mostani részben Lee Seung Gi nagyon rövid ideig szerepel.


A videó és felirat ezúttal is elérhető a felhőben, illetve a szokott helyeken.

felirat ld. itt

Mivel - hiába jeleztem már a kezdet kezdetekor, hogy lassan fogok tudni csak haladni, és hogy az "5 éves terv" elnevezés csak poénból született, mégis igaz lesz - az utóbbi időben a szememre vetették, hogy túlságosan is lassan fordítok, sőt dobtam a sorozatot - ami nem igaz!!! - ezért alternatívákat szeretnék javsolni azoknak, akik nem tudnak várni.
A sorozat továbbra is elérhető és letölthető az Everything Lee Seung Gi blogon keresztül. Nem próbáltam ki az összes rész linkjét, de azok, amikre találomra rákattintottam, élő elérhetőségek voltak. Itt angol hardsubbal található meg a sorozat. Az angol felirat olykor furcsa, de a lényeg átjön.
Továbbá ugyanez a változat lementhető az Avistaz oldaláról is. Egy másik változathoz ugyancsak az Avistazon pedig a hardsubból kinyert angol srt-t is elérhetővé tették. A videófájl méretét meglátva (148,09 GB) nem kell sokkot kapni, a kisebb, hardsubos verziókhoz is passzol, bár hozzátenném, néhány sor időzítése hibás vagy épp hiányzik. Ez az srt az általam is megosztott videókhoz nem passzol, módosítani kell rajta! Aki pedig nem torrentezne, görgessen az Ázsia ékkövén a 105. hozzászóláshoz, jelenleg ezt az angol srt-t ott is megtalálja.
Kérdés, kérés esetén továbbra is kereshettek.

4 megjegyzés:

  1. Szia, úgy látom, hogy véletlenül a videóhoz is a felirat került fel, köszönöm ha kijavítod!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kati! A videó nem került fel, helyette a felirat van feltötve mindkét helyre. Amúgy nagyon köszönöm az 55. rész fordítását. Üdv.: Marcsi

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy jeleztétek, javítottam.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen az ünnepi meglepit ♥

    VálaszTörlés