2023-08-11

Lee Seung Gi és Human Made a közösségin

Lee Seung Gi és ügynöksége, a Human Made már több csatornán is elérhető, követhető. A könnyebb áttekinthetőség érdekében én is összeszedtem az oldalak elérhetőségeit.


A Human Made by Lee Seung Gi hivatalos oldal a https://www.leeseunggi.co.kr/ oldalon érhető el. Egyszerű felhasználóként csupán a főoldal és a Notice, azaz értesítések menüpont érhető el, regisztrálva és előfizetve viszont minden ajtó kitárul, pl. a képek, a videók, a chat is elérhetővé válik.

A YouTube csatorna neve náhány hete változott meg 이승기 Lee Seung Gi-re, de címe a kezdetek óta változatlan: https://www.youtube.com/channel/UCTW3AUKPwj1tiIwaAi_DJPw/videos Itt megtaláljuk többek között a Human Table epizódokat, a Table Concert videókat és a Lee Seung Gi V-log első részét is.

Instagramon mind Lee Seung Gi-nek, mind a Human Made-nek van külön oldala, érdemes mindkettőt követni, mert más-más képek kerülnek fel a két helyre.

Újdonság, hogy a Human Made már Facebook oldallal is rendelkezik. Apró hiba, hogy profil lett létrehozva ebből a célból, akit/amit ismerősnek lehet jelölni, de vajon kapunk visszajelölést? Ettől függetlenül hasznos lehet könyvjelzőzni vagy olykor felkeresni. Az oldal elérhetősége: https://www.facebook.com/profile.php?id=100095363805780 

És a Facebook mellett a Twitter is bővült egy Human Made oldallal: https://twitter.com/byhumanmade_

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

És ha már a közösségi oldalak kerültek szóba, hadd hívjam fel a figyelmet a blog oldalaira is. A Facebook-ot érdemes követni a https://www.facebook.com/lsghungarianfanpage címen. Itt ahogy időm és lehetőségem van, igyekszem én is megosztani a legfrissebb információkat. Ha valaki pedig nem lenne fenn az oldalon, a blogon keresztül is látja a Facebook bejegyzéseket a jobb oldali sávban.
A blognak van Twitter (https://twitter.com/LSGhungarianfan) és Instagram (https://www.instagram.com/lsghungarianfan/) oldala is, de ezeken nem igazán vagyok aktív, lényegében a legfőbb célja az ottani regisztrációmnak, hogy ne maradjak le semmiről se. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése