2016-11-15

Rövid hírek

Gyűjtöttem néhány rövid hírt az elmúlt időszakból, következzenek ezek egy-egy mondatban.


1.) Lee Seung Gi a hivatalos rajongói oldala által megköszönte a rajongók támogatását, amit a fesztivál ideje nyújtottak.
"Lee Seung Gi elküldte köszönetét a fan klubnak.
A rajongóknak, akik a fesztivál hat napja alatt aludni sem tudtak, akik ott maradtak viharban, esőben, forró napsütésben, akik nem adták fel a hosszú sorokban való várakozást.
[...]
LSG elküldte a jókívánságait és köszönetét a rajongóknak, akik jól viselkedtek és oly sok támogatást nyújtottak neki, hogy mind élvezhessék a fesztivált. Tudja, hogy ez mennyire nehéz lehetett a rajongók.
Aggodalmát fejezte ki a rajongók felé, akik nagy lelkesedéssel támogatták őt. Aggódott a torkuk miatt, hogy valaki megbetegszik, vagy elveszíti a hangját. Ez Seung Gire vall, aki előbb aggódik a rajongóiért, mint saját magáért.
Sokan mondták neki is, hogy az ő rajongói klubja a legjobb, mert nagyszerűen viselkedtek, sorban maradtak.
[...]
Azt is mondta, hogy nagyon-nagyon büszke a rajongóira és a legjobbakat kívánja az Aireneknek."

2.) Lee Seung Git nemrégiben meglátogatta egy jó barátja, a variety show-kból is ismert Lee Sugeun, és ő fedett fel néhány apróságot egy november eleji rádiós interjúban. LSG-t úgy jellemezte, hogy nagyon férfiassá vált, igazi katonának néz ki, aki jól alkalmazkodott a katonai szabályokhoz. Emellett azt is elárulta, hogy Seung Gi öltözőszekrényében az AOA nevű lánycsapat egyik énekesének, Seolhyunnak a képe van. Amúgy Sugeun a humoránál volt, ugyanis egy csomó dedikált CD-vel lepte meg... nem LSG-t, hanem a többi katonát.

3.) A Krav Maga kiképzést is megemlítették valahol, aminek a jelvényét már a fesztivál idején láthattuk Seung Gi ruháján, aki az első szintet már sikeresen teljesítette.

4.) Emlékezték még a csúnya pletykára? Az egyik elkövetőt  millióra wonra büntették meg.

5.) Eközben a koreai katonák fizetését hosszú-hosszú évek után először emelték, így Lee Seung Ginek kb. 200 000 won jár januártól havonta.

6.) A minap szóba került a várva várt Marital Harmony című film is. Jelenlegi ismereteim szerint a holdújév idejére tervezik a bemutatót, de egyes rajongók már aggódnak, ugyanis a film reklámozása még nem kezdődött meg. Vannak, akik már azt találgatják, hogy megvárják, amíg Lee Seung Gi leszerel, és csak utána láthatjuk a filmet. De hangsúlyozom, ez csak rajongói találgatás. Nem tehetünk mást, várunk türelemmel.

7.) Még a tavasz folyamán elkezdődött egy nagy akció a fan klub szervezésében, ugyanis eredetileg a 12. évforduló alkalmából, és a katonai szolgálatot összekötve, az az ötletük támadt, hogy könyvekkel ajándékozzák meg a katonaságot. A felajánlások folyamatosan érkeztek, a gyűjtés első szakasza lezárult, és 1521 könyvet, valamint 48 zenei CD-t, köztük LSG albumait és a fotó sztori könyvet is juttatnak, juttattak el a katonai bázisra. A könyvek listája a hivatalos oldalon megtekinthető. A könyvek többsége természetesen koreai, de akad néhány angol nyelvű mű is, ezeket könnyen ki lehet szúrni a listából. De ahogy látom, a CD-knél kimaradt a 4. album...


-------------------------
Források: leeseunggi.com, Allkpop, Soompi, Everything LSG, Twitter - elisem1902, Twitter - LSGFan

4 megjegyzés:

  1. Köszi Kati a híreket! Volt benne új is a számomra, pl. a katonai zsold kb. 50.000 Ft-nak megfelelő.
    A Marital Harmony-val kapcsolatban tényleg furcsa ez a nagy csend. Remélem hamarosan megkezdik a reklámozását, és holdújév környékén bemutatják. Ha így is lesz, az angol feliratra a sorozatokkal ellentétben, szokás szerint várni kell. Mi várunk türelemmel, ebben már jók vagyunk, ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor LSG bevonult, azt kérte a rajongóktól, hogy várjunk rá. Ez a kérés bárhonnan teljesíthető, mi türelmesen várunk a filmre, és rá is, hogy visszatérjen.

      Törlés
  2. Szia!Köszi a híreket.Most hogy lezajlott a fesztivál egy darabig biztosan nem kapunk róla semmit.Én is várom nagyon az új filmjét.Sajnos még mindig sok idő van hátra a leszerelésig.Addig is egy egy sorozat utánmindig visszatérek Seunggi sorozataihoz mint ahogy mondtad "csak igy lehet kibirni"a hiányát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amíg nem lesz valami nagyobb hír, addig is reménykedhetünk hírmorzsákban.
      A sorozatok mellett nézhetünk variety-t is. Tudom, ahhoz csak angol felirat van, de még úgy is élvezetes.

      Törlés