2017-06-18

NJttW 10. rész - Öt év után újra együtt alszanak! A szörnyetegek első éjszakája


A mostani kb. 8 perces epizód kevésbé eseménydús, de kell egy szusszanásnyi szünet a hőseinknek, akik a hosszúra nyúlt, kimerítő első nap, valamint az első meg a második küldetés után fáradtan érnek vissza a szállásra. Lefekvés előtt még belefér egy kis beszélgetés és iszogatás, majd jöhetnek a szép álmok. 
Csak ne lennének ilyen hangosak! 💤💤💤💤 💤 Emlékeztek LSG videóüzenetére, amivel Ahn Jae Hyunt készítette fel a rá váró megpróbáltatásokra? Nem alaptalan a tapsos tanács. 😴
De az éjszaka hamar elrepül és újabb küldetéssel folytatódhat a következő nap és a következő rész.




A 10. részt itt éritek el. Jó szórakozást hozzá!


---------------------------------
Vdeó: kshowonline.com
Angol felirat: vikisubtitle.com
A magyar felirat az angol alapján készült némi javítással és kiegészítéssel. Ellenőrizte Mikaz.

4 megjegyzés:

  1. Köszi Kati.Olyanok voltak mint más hétköznapi emberek ebben a részben.A pihenés nem volt pihentető,nem irigylem őket egy-egy ilyen műsor forgatása biztosan nagyon fárasztó lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos fárasztó, de egyben szórakoztató is. Nekik is.

      Törlés
  2. Köszönöm Kati. Ji-won azt hiszi most is a számítógépes játék gombját nyomogatja, tényleg zizi egy kicsit, mert elrontja. Meleg van, nincs hűtés, horkolás van, nem lehet így pihenni. Várom a folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda találó hasonlat! Lehet, hogy Jiwon minden gombban a játékok nyomógombját látja? Akkor már értem, miért nála van a távirányító a masszírozóhoz!

      Törlés