2017-06-04

NJttW 8. rész - Zhu Bajie születése

Újabb hétvége, újabb rész!


A 8. epizódot akár több fejezetre is lehetne osztani, ugyanis az első percekben Lee Sugeun megtapasztalja a masszírozó okozta fájdalmakat. A műsor grafikusai ezt még látványosabbá tették.




Majd a műsor következő felében - mint ahogy arra a rész címe is utal - Kang Hodong és a többiek csapatmunkája által hosszas ötletelés után megszületik Zhu Bajie, aki a kínai utcán kel valódi életre.


Az utolsó percekben pedig egy kis kínai városnézésben is részünk lehet, a fő látnivaló a Xiani harangtorony. Szerintem fantasztikus látványt nyújt éjszaka kivilágítva.


A harangtornyot a 14. század végén emelték a Ming dinasztia idején Zhu Yuanzhang uralkodása során az akkori város középpontjában, így összekötő funkciót látott el a négy égtáj felé menő utak és városkapuk között. A város növekedésével a középpont is áthelyeződött, ezért a harangtornyot a 16. században mintegy 1000 méterrel keletebbre költöztették. Egész Kínában ez a legnagyobb harangtorony, amely méltómódon Xian jelképévé vált. A torony 36 méter magas és egy közel ilyen magas téglaemelvényen áll. Az alapot leszámítva a teljes épületet régi fényében őrizték meg az eredeti alapanyagokkal. Ma az egyik legfőbb látnivaló, amely mint sok száz évvel ezelőtt, most  is egy közlekedési csomópont közepén áll.


Tekintsétek meg mindezt a saját szemetekkel, és érezzetek együtt a többiekkel, amikor Hodongból az utcai forgatag közepén lesz Zhu Bajie... 🐷😅😅😅

A részt itt találjátok:


Jó szórakozást!
És egy kis beharangozó holnapra, én már készülök...
------------------------
Videó: kshowonline.com
Angol felirat: vikisubtitle.com

2 megjegyzés:

  1. Köszi Kati!Hodong aztán tényleg nincs zavarban.Jiwon a kis huncut,nem szabad a kezébe adni a távirányítót,szegény Lee Sugeun,rájárt a rúd.Seunggi egy kissé még hallgatag,nem bontakozott ki.De ami késik nem múlik.

    VálaszTörlés
  2. Várd ki a folytatást! Egyre jobb lesz.

    VálaszTörlés