2017-08-28

Egy érdekes felmérés és LSG üzenete

FRISSÍTVE! 08.29.

Akik a Facebook-on is követik az oldalt, láthatták a következő tegnapi bejegyzést.


Ma pedig LSG reakcióját is megismerhettük, kézzel írt üzenetét a The Korea Defense Daily tette közzé, és Tryp fordította le nekünk angolra. Én sem késlekedem, íme olvashatjátok magyarul is az üzenetet.



Köszönöm!

Úgy tűnik, jó fényben tűnök fel, mert jelenleg a Különleges Erőknél szolgálok. Tapasztalatom szerint a Különleges Erők egy olyan egység, sokkal inkább igényli az erős fizikai erőt és az akaraterőt, mint bármelyik másik egység. Még ebben a pillanatban is sok Különleges Erőknél szolgáló katona, akik jobbak a drámabeli Yoo Shi Jin századosnál, azért tréningeznek éjjel és nappal, hogy megvédjék a Koreai Köztársaságot.

Mint a Különleges Erők tagja mindig a drukkolni fogok a ROK Különleges Erőinek, akikre büszke vagyok. 
"A lehetetlent lehetségessé tenni", a ROK Különleges Erői a legerősebbek a világon. Fighting!
Lee Seung Gi


  
(Ha valaki lemaradt volna, a DOTS az a Descendants of the Sun, 2016 egyik legsikeresebb sorozata Song Joong Ki és Song Hye Kyo főszereplésével.)

FRISSÍTÉS!

Ha valaki esetleg szeretne elmerülni a pontos adatokban, itt látható a táblázat a számszerű és százalékos eredményekkel.
Színészek: 1. Lee Seung Gi, 2. Park Seo Joon, 3. Ji Chang Wook, 4. Yoo Seung Ho, 5. Kim Soo Hyun, 6. Gong Yoo, 7. Park Bogum, 8. Kim Woobin, 9. Song Joong Ki, 10. Juwon, 기타=egyéb
Színésznők: 1. Han Hyo Joo, 2. Moon ChaeWon, 3. Kim Jiwon, 4. Park Boyeong, 5. Bae Suzy, 6. Park Shin Hye, 7. Ha Jiwon, 8. Shin Min Ah, 9. Seo Hyeon Jin, 10. Jeong Yoo Mi.

A felmérés még a hírekbe is bekerült, a Channel A legalábbis beszámolt róla, még a reggeli műsorukban is erről beszélgettek a műsorvezetők.


-----------------------
Kép: facebook.com, tryp96.wordpress.com, twitter.com

2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszi a fordítást.Igazi Seunggis válasz,frappáns,meggondolt és hazafias gondolatok.Kérdésedre a válasz:PSJ: Park Seo Joon,
    YSH: Yoo Seung Ho

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, közben én is megtaláltam a választ. Sőt, láttam mind a 10 nevet, akik közül választhattak. Érdekes, de LSG-re 245-en szavaztak, második PSJ, a számok alapján a harmadik az "egyéb" válasz. A nőknél még érdekesebb, 247 egyéb, és "első" Han Hyo Joo 192 vokssal.

      Törlés