2017-10-25

Magyar Airenek akcióban (?)

Kedves Magyar Airenek!

Nem kell már sokat aludni, öt nap múlva október 31., a bűvös dátum, amire tavaly február 1. óta várunk. (Leírni is megdöbbentő, milyen hosszú idő ez!) A világ különböző pontjain Airenek százai, ezrei, talán milliói máris mozgolódni kezdtek, például a LSGKWA Szöul 4 metróállomásának összesen 7 pontján óriásplakátokat helyezett el, hogy így tudassa a szöuliakkal, a nem-rajongókkal is, hogy Lee Seung Gi hamarosan visszatér. 
Azon gondolkodtam, hogy nekünk is tennünk kellene valamit. Na nem fogunk óriásplakátot gyártani, de összegyűjthetnénk a Magyar Airenek jókívánságait egyetlen helyre, és azt megoszthatnánk a többi rajongóval. Ha Seung Gihez nem is jut el, legalább a többi Airennel tudassuk, hogy van Közép-Európában is kis ország, ahol van egy maroknyi lelkes rajongó. Mit szóltok az ötlethez? Van kedvetek csatlakozni?
Ha igen, várom a lehetőleg egy mondatban megfogalmazott gondolataitokat. Ahova küldhetitek a sort: lent hozzászólás formájában, a blog e-mailcímére (lsghungarianfanpage@gmail.com), Facebook-üzenetként. Füstjeleket és galambpostát sajnos nem tudok fogadni... :) Lehet névvel/becenévvel és név nélkül is üzenni.
Az üzeneteket egy szép háttér előtt rendezném el két változatban, magyarul és angolul (hogy a nemzetközi rajongók is megértsék). Az angol miatt nem kell aggódni, lefordítom a magyar gondolatokat.
Fogjunk össze, mutassuk meg magunknak és a világ Airenjeinek, hogy mi is képesek vagyunk tenni valamit! Hajrá! 화이팅! 😊

Ja, a határidő legyen szombat (10.28.), mert 30-án szeretném megosztani a világgal a Magyar Airenek jókívánságait!

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati! Köszönöm a lehetőséget élek is vele.Az alábbi üzenetet küldöm:
    Gratulálok az elért eredményeidhez,jó egészséget kívánok a visszatéréshez.Üdvözlettel :Csilla,egy őszinte rajongód Magyarországról

    VálaszTörlés