2018-02-14

Felirat - Hwayugi 15. rész előzetese+szöveges előzetes

Szöveges előzetessel kiegészítve! - 02.15.


-------------------
Videó: youtube.com
Angol fordítás: 4RosySharon5

Szöveges előzetes:
Ah Sa Nyeo, aki elvette Sam Jang testét megjelenik Oh Gong előtt. Szerencsére Oh Gong észreveszi, hogy ő nem az igazi Sun Mi [fellélegezhetünk, amúgy ez várható, mert Oh Gong vette először észre, hogy Bu Ja nem Bu Ja] és hogy a bolondját járassa vele, teljesíti minden kívánságát és felkészül az esküvőre.
De nem sokkal ezután Ah Sa Nyeo észreveszi, hogy Oh Gong csak játszik vele és provokálja őt azáltal, hogy rabul ejti Sam Jang testét.
Oh Gongnak, aki igyekszik Ah Sa Nyeo megölésével, Ma Wang azt tanácsolja, hogy meg kell találnia a füstölőt, ami tartalmazza a két felcserélt lelket. De Fagy/Tél tábornok, akinél a füstölő van, sehol sem találják. Hogy Nyár tündér lelkét elválassza Fagy/Jég tábornok testétől, ahol az jelenleg él, Oh Gong elkezdi megidézni Nyár tündért...


Angol: Elise

2 megjegyzés:

  1. Jajj nekünk!Mivel kell megint szembenéznünk?A papnő nagyon bekavart.Nagyon izgalmas résznek nézünk elébe.Köszönöm az előzetes feliratát,még ez is megdobogtatta a szívem.
    Igaz nem ehhez a bejegyzéshez tartozik,a korábbi Jipsabu bejegyzéshez lenne hozzáfűzni valóm.Versengés egy kis hús adagért jelenetnél,lehet hogy Lee Sang Yoon mégsem a Twenty Again-ből idézett,hanem a On the Way to the Airport címűből.Mindkettőt láttam már régen és lehet,hogy keverem.Elnézésedet kérem,talán újra kellene néznem,ahhoz ,hogy biztos legyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kiigazítást. Én a másik sorozatot sem láttam, így nem tudhatom biztosan, de a cím és az elhangzott részlet alapján az On the way to the airport valószínűbbnek tűnik.

      Törlés