2018-02-17

Lee Seung Gi és a kávé

Másfél-két hete láttam egy műsort a TV-ben, amelyben Gangwon tartományt mutatták be, egyfajta hangolódásként a Téli Olimpiai Játékokra. Amikor Gangneung került szóba és a kávésétány, nekem egyből egy 1 Night & 2 Days kirándulás jutott eszembe. Ebben a szereplőknek a város egy-egy nevezetességét kellett bemutatniuk küldetés formájában. LSG azt választotta, hogy a tengerparti kávésétányon tölti az időt, és 10 különböző kávét kóstol meg, a benyomásáról pedig lírai módon ad véleményt.

Megkerestem a részt, és miután kiszerkesztettem belőle a minket érdeklő részleteket, le is fordítottam. Láthatjátok az alábbi két videóban (a méretkorlátozás miatt csak két videóban fért el).




Talán furcsán hangzik, de én egyáltalán nem iszom kávét (és igen, mégis képes vagyok működni 😆), de ebből a kis összeállításból megtanultam, hogy az eszpresszónak a közelébe sem megyek. Hacsak nem affogato formájában...

És ha már a kávénál tartunk, ráadásnak beillesztem ide a kávéreklámokat LSG főszereplésével.
Marley coffee:


Noble coffee:




4 megjegyzés:

  1. Köszönöm Kati nagyon jó összeállítás, éppen kávézás közben néztem. Az affogatot én is megkóstolnám. Úgy néztem vanilia fagyi tetejére öntve a kávé. Az esszpreszót még így is kihagynám, nekem az túl erős.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :) Az 1N2D-ben sok emlékezetes jelenet van, ha még lesz alkalmam és időm, talán máskor is csinálok hasonlót, ez most valahogy adta magát.

      Törlés
  2. Szia Kati.Nagyon jó ötlet volt a kávésétány.Már késő van úgyhogy átteszem holnapra a megkívánt kávét,nem sokat aludhatott kedvencünk sem annyi kávékóstolás után.Tudjuk,hogy szereti a különlegességeket,élmény nézni amikor valamit megízlel,és finomnak találja,szinte én is késztetést kapok,hogy megkóstoljam.Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az 1N2D ezen részében úgy volt, hogy aki nem teljesíti a megbeszélt ideig a küldetést, az kint alszik. A többiek még viccelődtek is, hogy Seung Ginek nem lesz baj, ha veszít, mert amúgy sem bír majd aludni a sok kávé miatt. :)

      Törlés