2018-07-21

Lee Seung Gi vendégszereplése Psy koncertjén

Videókkal frissítve! - 07.22.

Ma reggel LSG Instagramjának frissítése fogadott. A képek egy reklámforgatás során készültek. Azt még nem tudni, hogy milyen reklám, minek a reklámja, de kíváncsian várjuk.


De nem is ez a lényeges információ, hanem a képhez mellékelt szöveg második mondata, mely szerint LSG Busanba látogat a nap folyamán. Egyből morfondírozni kezdtem, vajon miért megy Busanba, de nem volt lehetőségem elmélyedni a témában. Délutánra viszont meglett a válasz: LSG fellépett Psy nyári koncertjén.
A mai napon rendezték meg a Summer Swag 2018 elnevezésű koncertet a Busan Asiad Main Stadiumban. A képek alapján rengeteg ember gyűlt össze, akik biztos nagyon örültek annak, hogy Psy mellett több vendégszereplő is fellépett. De számunkra a legfontosabb akkor is LSG.

























A mostani koncerten is három dalt énekelt el LSG, ezekről egyelőre csak részletek vannak, de ha lesz valahova feltöltve teljes hosszúságú videó, azzal frissítem a bejegyzést. Addig pedig az Everything LSG oldal bejegyzésében, valamint a közösségin, elsősorban az Instagramon találtok több részletet, valamint további képeket.
A koncerten elhangzott dalok:
Because you're my woman


Smile Boy


Return



---------------
Képek: leeseunggi.official, bobahn90, choiin6801, dclsg, didehgownj, ga_02v, iani_insta, jeongahlim, jin.poledance, legogo0113, momo2228__, nohkyunam, rever.j, siso_story, toria501, Az Toety,

3 megjegyzés:

  1. Köszi, ez is nagyszerű hír! Bárcsak láthatnánk már egy saját koncertet, új dalokkal! LSG, mint énekes, azért ez az igazi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vágyaddal nem vagy egyedül, de arra még várni kell.

      Törlés
  2. Szia Kati!Köszönöm a meglepetés sikerült.Nem tudtam a Psy koncertjéről.Hatalmas a busani aréna,mennyi rajongó ment el.Nagyon örültem,hogy Seunggi is fellépet.Igazán remek formában van.Olyan jó volt énekelni látni.Igaz,hogy Psy koncertjére mentek,de annyira látszik,hogy nagyon szeretik Seunggit,mint ahogy mi is.

    VálaszTörlés