2018-07-01

Lee Seung Gi vendégszereplése Lee Sun Hee koncertjén (frissítve)

 Frissítve! - 07.02. és 03.

A Jipsabu 21-22. részében Lee Sun Hee volt a mester. Az adás során többször is szóba került, hogy június végén koncertje lesz, és egy hihetetlen nyereményt kínált fel annak a személynek, aki megnyeri a háziversenyt. A nyeremény pedig egy közös duett az énekesnővel. Ennek eredménye meglepő lett, de megvan rá az indok is. Többet még nem árulok el azok kedvéért, akik még nem tudják, és szeretik a meglepetéseket. Amúgy a képeket nézve rá fogtok jönni... Azt elmondom, hogy nem Lee Seung Gi nyert. Pont emiatt én sem számítottam rá, hogy a színpadon fog állni, de mindenki legnagyobb meglepetésére mégis ott volt. Jipsabus verseny ide vagy oda, Lee Sun Hee egyik legjobb tanítványának a tanárnő koncertjén a helye.


















Hogy LSG hány dalt énekelt, még nem tudom biztosan, de a kötelező Because you are my woman természetesen elhangzott. Erről egy részlet a Twitteren.

Ha lesz még arra érdemes kép és videó, frissítem majd ezt a bejegyzést.

Frissítés!
Ahogy azt fentebb is ígértem, ha lesz még megosztanivaló a koncertről, a koncerttel kapcsolatban, frissítem ezt a bejegyzést.

Because you are my woman - részletek, audió
Unfinished story - audió

És egy kép a koncert utáni after partyról.


Frissítés 2.!
Végre egy újabb videó a koncertről. Most nincs éneklés, de Yang Se Hyeong is a színpadon áll, és remekül szórakoznak Lee Seung Givel.


És a dalok, előbb a Because you're my woman:


És az Unfinished story:


----------------
Képek: ChinaAiren, yoonhee1301, naver, jeon4628, som_land, hengneee, hwang__yumi, seoeungi, nric_y, hino2033

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszönöm az összefoglalód.De jó is lett volna ott ülni a nézők között.Csodálatos koncert volt,gyönyörű hangú LSH,csodálatosan énekelt.A libabőr megjelent.Seunggi is teljes átéléssel adta elő a megunhatatlan dalokat.Jó formában van a sok-sok elfoglaltsága ellenére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, mint mindig, igyekszem a naprakész frisseket elhozni nektek. Ha nem lennének a helyszíni rajongók, én sem nagyon tudnék miről írni.

      Törlés