2019-07-21

Vagabond spoiler

A 2019-es rajongói találkozók a Vagabond Voyage nevet viselik. Ehhez méltón mind Japánban, mind Taiwanon különös figyelmet kapott az év legjobban várt sorozata. Míg Japánból alig tudtunk meg valamit, addig a taiwani eseményen több kép és videó is készült, amelyeket ebben a bejegyzésben kívánok megosztani veletek.

 FIGYELEM! SPOILERES TARTALOM!

Azt már Japánból tudjuk, hogy volt egy zuhanyzós jelenet, mégis nagyobb reakciót váltott ki a szőke Cha Dal Gunról mutatott videó. Ez alkalommal mindkettőt sikeresen rögzítették nekünk.
Egyébként úgy tűnik, Lee Seung Gi fantáziáját megmozgatta a más hajszín, Taiwanon  is megkérdezte a rajongóit, hogy mit szólnának, ha befestené a haját. Nos, talán mondanom sem kell, mindenki úgy szereti, ahogy kinéz, nem kell megváltoznia.



Valamint még egy videót megelőlegeztek nekünk, amelyben Lee Seung Gi és Suzy harcolnak egymással. Lee Seung Gi annyit mondott el a jelenettel kapcsolatosan, hogy a nézők majd nagyon kíváncsiak lesznek, hogyan is jutott el a két karakter erre a pontra, illetve hogy milyen utóélete lesz ennek a romantikus vibrációt sugárzó részletnek.
Továbbá tudatta azt is a rajongóival, hogy az itt látott ragtapasz valódi volt. Hozzátette, hogy nagyon figyeltek a biztonságra a forgatás során, de egy korábban forgatott jelenet során szerzett egy kis horzsolást.


És még néhány eddig nem látott kép:









A marokkói forgatást illetően elmesélte, hogy az egész stábot meglepte a tengerentúli rajongók által mutatott támogatás.

A rajongói találkozón mutatott anyagból eddig több nem került fel a netre, de ha már spoilerezek, hadd mutassam meg azt a pár videót, amelyeket a marokkói forgatás kapcsán találtam. Sok izgalom és akció lesz az egész sorozatban.

Ezt szerintem már mutattam, de legyen meg itt is:


A további videók egy jelenet felvétele során készülhettek, színészeink nem igazán vannak benne, de a sorozat várható tartalmára remekül utalnak ezek a képkockák is:


Elég távoli, de mintha a fal mellett egy ismerős testalkatot látnék.


 Figyeljétek a világos színű taxi körüli eseményeket!


 Mennyi lövöldözés lesz benne!


És a végére egy Incheonban rögzített jelenet részlete:



----------------------
Videó: reveluv1023, fishchen, youtube
Kép: Caihonglee101, Choccolate_lsg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése