2019-07-21

Rajongói találkozó Taiwanon (2019.07.20.)

A Vagabond Voyage újabb állomásához érkezett. A tavalyi évhez hasonlóan Lee Seung Gi idén is meglátogatta taiwani rajongóit, hogy személyesen is találkozhasson velük, illetve hogy közösen eltöltsenek néhány kellemes órát. Ebben a bejegyzésben erről az eseményről igyekszem számotokra is beszámolni a jelenlévők képei, videói és élményei alapján.

Már a japán FM esetében is tapasztalható volt, és ez ugyanúgy igaz a mostani, taiwani rajongói találkozóra is; Lee Seung Gi rajongói nemcsak a szigetről, hanem annak határain túlról is ellátogattak az országba, hogy élőben láthassák kedvencük. Néhányan most vettek először részt ilyen eseményen.
Az FM hírét még a helyi hírekben is beharangozták.


A mostani találkozó is hasonlóan zajlott, mint az alig egy hónapja megrendezett japán FM, tehát ugyanúgy készültek a rajongók színes virágcsokrokkal:










És a rajongók is szert tehettek jobbnál jobb relikviákra, mint pl. kulcstartóra, táskára, mágnesre vagy az alábbi poszterek valamelyikére. Vagy épp mindegyikére.:





Amitől más volt a taiwani FM menetrendje, hogy sort kerítettek egy rövid interjúra is, amely során pl. az alábbi videók készültek:


Egy rajongó közreműködésének köszönhetően (még ha nem is szó szerinti fordítással, de) megtudhattuk, hogy milyen témák merültek fel a rövid beszélgetés során:

R: Hallottuk, hogy 8 kosár xiao lung baot (gombóc) ettél meg a legutóbbi taiwani kirándulásod alkalmával, most megpróbálkozol 8 doboz büdös tofuval?
LSG: Valójában néhány hónappal ezelőtt volt szerencsém megkóstolni a büdös tofut, de úgy hiszem, még jobban meg kell kóstolnom. Korábban nem ehettem, most 1-szer, 2-szer ehetek.
R: Milyen érzés másodszor is Suzyval együtt dolgozni?
LSG: Nagyon örülök neki, mert nagyszerű színésznővé vált.
R: Hogyan érzed magad, hogy Jasper Liuval fogsz dolgozni?
LSG: Megtisztelve érzem magam, hogy egy olyan népszerű taiwani színésszel dolgozom majd együtt, mint Jasper Liu. Csak annyit mondhatok, hogy egy műsoron dolgozunk majd együtt, hogy kimutassuk a barátságot, kérem, nagyon várják ezt.
R: Hogy jutsz túl a lehangoltságon, mivel mindig pozitív a kisugárzásod.
LSG: Nem úgy mondanám, hogy túljutok rajta, hanem a munkának szentelem magam és a nehéz érzéseket hagyom eltűnni.
R: Mit jelentenek számodra a taiwani Airenek?
LSG: Meghatva érzem magam, hogy látom a taiwani rajongók támogatását, remélem, a jövőben is ugyanígy fognak szeretni engem.
R: Jövőbeli tervek?
LSG: Remélem, többet dolgozhatom azon a projekten, amin jelenleg dolgozom.

















A rajongói találkozó próbájáról Lee Seung Gi hivatalos Insta oldaláról értesülhettünk. A mostani videón még hang is van!:



Magáról az eseményről pedig - Japánnal ellentétben - bőséges kép- és videóanyag áll a rendelkezésünkre. Igyekeztem ebből is kiválogatni a legjobbakat.



Mint látható, a rajongói találkozó minden lehetséges témát érintett, a reklámoktól kezdve (a Gong Cha tea kiemelt figyelmet kapott, hiszen Taiwanról származik), a variety műsorokon át a Vagabondig. Ez utóbbit illetően még spoileres videókat is kaptunk a rajongóknak köszönhetően. Úgy döntöttem, ezeket egy külön bejegyzésbe teszem be a spoileres tartalom miatt.

Lee Seung Gi rajongói találkozója elképzelhetetlen lenne a dalai nélkül, akárcsak Japánban, itt is ugyanazokat a dalokat szólaltatta meg az átdolgozott verzióban:

Because you are my woman:


Return:


Delete: (a dal kapcsán elmondta, hogy annyira beleteszi szívét-lelkét, hogy a végére elzsibbad a keze)






Return & Delete:



Smile Boy & Let's go for a journey:
















Ez alkalommal is voltak játékok is, és Taiwanon is felmérték, hogy mik a rajongók kedvencei.
Lee Seung Gi elárulta, hogy ha valakit újra eljátszhatna, az Cha Dae Woong lenne a My Girlfriend is a Gumihoból.

A variety-k esetében Seung Gi most nem a New Journey to the Westre tippelt, hanem - tanulva a japán rajongók válaszából - a 1Night&2Days-re, de a taiwani rajongók a jelenleg futó Master in the House (Jipsabu) variety-t kedvelik a legjobban.

Az is megerősítést nyert, hogy Lee Seung Gi tervezi az énekesként való visszatérését is, már dolgozik egy albumon, de annyira be van táblázva feladatokkal, hogy nem tudja megjósolni, hogy ez mikor készül el. Mindent belead, hogy minél jobb legyen, ehhez pedig idő kell.
Ha már album: a 5.5 Forest című lemezről elmondta, hogy azért az egyik kedvence, mert az nagyon jól megmutatja, hogy milyen is volt ő abban az időben (2012-ben), amikor az album készült.


Természetesen mindenki Perro kutyusa is szóba került, és Seung Gi viccesen megjegyezte, hogy kutyája több ajándékot kap, és egyúttal jelezte, hogy lassan már nem tudja hova tenni a számtalan kutya holmit.

A barátok és munkatársak is kifejezték támogatásukat rövid videóüzenetek formájában. A kb. 6 perces videóban feltűntek a Jipsabus kollégák, korábbi mesterek, a Vagabond további főszereplői, a Busted! variety-beli társak, illetve a Produce48 című műsorban megalakult lányegyüttes is. A megjelenés sorrendjében: Yang Se Hyeong, Lee Sang Yun, Yook Seong Jae, Yoo Se Yoon, Shin Sung Rok, Suzy, Park Min Young, Son Ye Jin, IU, Lee Hong Ki, Se Hoon, Iz*one.


Valamint meg kell említenem, hogy Lee Seung Gi tánctudását is megcsillogtatta a rajongói legnagyobb örömére.



Az alábbi videó pedig a 15. évforduló megünneplése alkalmából készült (két részletben):



Valószínűleg ezzel nem ért véget a Vagabond Voyage, de hogy hol és mikor folytatódik, azt még nem tudni. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a rajongók ott lesznek, kifejezik támogatásuk, életre szóló élményt gyűjtenek és nem utolsó sorban megosztják ezt másokkal is, hogy egy kicst mi is ott lehessünk.

---------------------
Képek: KMusicInsider, lsgkwa, airen4lsg, china_baidu, happiness_18884, udn, banonestar, ETtoday, nownews3, koreastardaily, leeseunggi.official
Videó: leeseunggi.official, seunggicastle, legogo0113, 4everlsg_Aya, youtube
Angol: 4everlsg_Aya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése