2019-09-22

Vagabond 1-2. rész letöltése

Szeptember 20-án pénteken bemutatásra került az év legjobban várt sorozata, a Vagabond. Lee Seung Gi és Suzy hat év után újra együtt dolgoztak ebben a hihetetlenül fantasztikus és akciódús drámában, amely első részével igazi érzelmi hullámvasutat jelent, néha mosolygunk az aranyos jeleneteket, máskor könnyezünk az érzelmes pillanatokban, vagy épp izgulunk az akció során. A történet még épp csak kezd kibontakozni, az első két rész jelzi, hogy sok mindent tartogat még a számunkra az összesen 16 rész. Ez egy olyan sorozat, amelyet mindenkinek látnia kell.

A Vagabond egyszerre látható az SBS-en és a Netflixen. Ez utóbbit kiemelném, ugyanis ennek hála már a premier napján van hozzá magyar felirat is. Ez az Avistaz oldaláról menthető le, de minden bizonnyal nincs mindenkinek regisztrációja. Ezen segítek most azzal, hogy felhőbe feltettem az első és a második részt, amelyben a magyar felirat is megtalálható.

A mai nap folyamán felhívásban  formájában fordultam az oldal követőihez a Facebook-on, segítséget kértem, hogy ne csak az első két, hanem az összes részt megoszthassam a felhőn keresztül veletek. Legnagyobb örömömre szolgál, hogy úgy tűnik, lesz megoldás, a magyar Airenek között is akadnak valódi kincsek. A részleteket majd egy más alkalommal megosztom.

Amit ebben a pillanatban sokkal fontosabb megosztanom, az az első két rész elérhetősége:

Vagabond, 1. rész*
Vagabond, 2. rész*

A videóval együtt lejön közel 20 nyelven a felirat és elvileg a négy szinkron is, de ez utóbbit még nem próbáltam. Én VLC médialejátszót használok, ezen meg tudom mutatni, hogyan kell beállítani, hogy az alapértelmezett angol helyett a magyar feliratot láthassuk.


A videót elindítva a felső menüsávban a felirat gombra kell kattintani, kiválasztani a feliratsáv pontot és megkeresni a magyar feliratot. Ilyen egyszerű.

Jövő héten jön a 3. és a 4. rész, izgalmas lesz.

*A link nem működik. (2020.02.29.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése