2019-09-30

ÚJRA - Vagabond 3. rész letöltése felirattal

Új bejegyzést hozok létre, mert kissé el lehet veszni a 3. rész körüli kavarodásban. Röviden az eddigiek: nagyon gyorsan sikerült lementeni a részt, de megnézés közben kiderült, hogy rossz feliratot mellékeltek a videóhoz, így az egyre jobban csúszott. VLC-ben a G-t nyomkodva módosítható a felirat időzítése lejátszás közben, de ugye mennyivel kényelmesebb, ha nem kell közben gombot nyomkodni? Jó hírem van! Megkaptam a NF-es verzióhoz tartozó átidőzített szövegfájlt.

Egészen meghatódtam, hogy a Vagabond tettekre készteti a rajongókat. Volt egy jótevőm, akit nevezzünk T-nek, ő bónuszpontokkal látott el, hogy a Vagabond minden részét lementhessem az Avistazról, amit veletek, mindannyiótokkal megosztok a Mega felhőn keresztül. A 3. rész átidőzített feliratát pedig B-nek és J-nek köszönhetjük. B készítette az átidőzítést, ami nem lehetett egyszerű, egyszer én is csináltam hasonlót, és J volt, aki megosztotta velem, hogy megoszthassam másokkal is. Nagyon hálás vagyok, hogy LSG-nek ilyen remek rajongói vannak.

Hogy tudjátok követni a változásokat, ebben a bejegyzésben mutatom újra a 3. rész letöltési lehetőségét, valamint a feliratáét is.


Remélhetőleg a további részeknél már nem lesznek ilyen jellegű bonyodalmak.

*A link nem működik. (2020.02.29.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése