2019-12-28

Az SBS díjátadója

Az év vége egyet jelent a díjátadókkal, hogy ily módon is elismerjék az éves munkát és ösztönzőleg hassanak mindenkire, hogy még jobban dolgozzanak, és máskor is kiérdemeljék a díjakat. A tavalyi évhez hasonlóan idén is érdemes volt figyelemmel követni az SBS 연예대상 díjátadóját.
Örömmel adom közre a hírt, hogy 2019-ben is több díjat bezsebelhetett a Master in the House, illetve szereplői.




A legjobb csapatmunka: Master in the House
A producerek díja: Lee Seung Gi
A közösségi sztárja (megosztva): Yook Seong Jae
Kiválóság díja variety kategóriában (megosztva): Lee Sang Yun
SBS tiszteletbeli alkalmazott díja: Yang Se Hyeong


Nagyon örülök neki, hogy a műsor és minden szereplője kapott egy-egy díjat, megérdemlik, hisz valóban egy különleges műsorról van szó, amely holnap érkezik a kereken 100. epizódjához.


Az este eseményeit online is lehetett követni, bár nekem borzalmasan akadozott a műsor, egy részét nem is tudtam nézni, de szerencsére több arra érdemes videó is felkerült a Youtube-ra is. Eleve ott lehetett nézni a meghívott vendégek, későbbi díjazottak bevonulását, és az ott készült rövid beszélgetést. (31. perctől)


Felirat és angol nélkül fordításra nem vállalkoznék, csak annyit emelnék ki, hogy az egyik első kérdés, amelyre kézfeltartással kellett válaszolniuk arról szólt, hogy ki nélkül elképzelhetetlen a műsor. A beszélgetés későbbi részében YSJ Jung Chan Sung-ot, vagyis a Koreai Zombit nevezte meg legemlékezetesebb mesterüknek (89-90. rész), LSG pedig több jól ismert előadót, műsorvezetőt nevezett meg, akiket szívesen látna a műsorban mesterként, mint Yoo Jae Suk és Kang Hodong.

A legjobb csapatmunkáért járó díj átvétele:


A műsor közös díja a legjobb csapatmunkáért járt. A SangSeungHyeongJae csapat kitűnő munkát végez az első pillanattól kezdve és habár sokszor tűnik úgy, hogy LSG és YSH rivalizálnak egymással, valójában mélyebb az ő barátságuk.
A csapat képviseletében YSJ vette át a díjat, valamint köszönte meg a munkát, majd LSG hozzátette, hogy a következő évtől egy új taggal bővül a csapatuk, így 2020-tól ShinSangSeungHyeongJae-ként folytatják tovább. Nos, LSG kijelentése beindította a találgatásokat, de a Shin név elég árulkodó volt, valamint az, hogy a dec. 23-án felvett részben, amelynek nyilvános részlete is volt, így számtalan videófelvétel készült és került fel a netre, egyértelművé vált, hogy Shin Sung Rok csatlakozott a Jipsabuhoz.


A producerek díját LSG kapta:


Ez a díjátadó is nagyon fontos volt, de idén talán jobban kell készülnünk és figyelnünk a dec. 31-én megrendezésre kerülő SBS dráma díjátadóra, ahol a Vagabondért drukkolhatunk. Aki teheti, ne feledje el az SBS oldalán keresztül kifejezni a támogatását, bejelentkezés után napjában egyszer lehet szavazni.
------------------------
Képek: leeseunggi.official, hook_entertainment, sbs_jipsabu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése