2019-12-31

SBS Drama Awards díjátadó

A szombati SBS Entertainment Awards után ma, az év utolsó napján megtartották a csatorna Drama Awards 연기대상 díjátadóját is. Az est legnagyobb kérdése volt, hogy milyen díj(ak)at kap a Vagabond és ki viheti haza a Nagydíjat. Ez utóbbira ugyanis Lee Seung Gi is ugyanolyan esélyes volt, mint Kim Nam Gil vagy Jang Na Ra.




A Vagabondot elfogulatlanul is nevezhetjük az év sorozatának, nem hiába vette meg a közvetítési jogokat a Netflix is. Ennek megfelelően a sorozat és a színészei közül páran nem mehettek haza üres kézzel. Az első díjat a Jessica-t alakító Moon Jeong Hee vehette át a Legjobb mellékszereplő színésznő kategóriában.

Suzy a műsor elején azt mondta, hogy a Legjobb párosnak járó díjat szeretné leginkább megkapni. Így teljesüljön minden kívánsága, ugyanis - ahogy azt egy korábbi interjúban mondták - a kiskanálnyi romantika elég volt ahhoz, hogy a díjat a Cha Dalgun-Ko Haeri párosnak, azaz Lee Seung Ginek és Bae Suzy-nak ítéljék oda.




A sorozatnak járó következő díj a Hallyu tartalom díj nevet viseli, amelyet a sorozat rendezője, Yoo In Shik vett át Lee Seung Gi és Suzy kíséretében.


Következőként Legkiválóbb színész minisorozatban díjat Lee Seung Gi vehette át, után pedig Suzy is megkapta ugyanezt a díjat, a Legkiválóbb színésznőnek járót.



A sorozatot és szereplőit további kategóriákban is jelölték úm. Kiváló színész, Legjobb férfi mellékszereplő, Legjobb új színésznő, Legjobb női karakter, Legjobb gyerekszínész, Producerek díja, Legjobb mellékszereplő csapat és a Nagydíj. Úgy hiszem, büszkék lehetünk rá, hogy a főszereplők és a sorozat is díjakkal gazdagodott, hogy ily módon is elismerésre került az a hosszú, közel egy évig tartó folyamat, amíg a Vagabondot forgatták.
Nem tudhatom, más hogy vélekedik, de számomra egyértelműen a Vagabond az év sorozata, és alig várom, hogy újra megnézhessem.


Reményeim szerint egy-két nap múlva hozom a köszönőbeszédek és lényeges részletek fordítását, csak meg kell várnom az angol feliratot.

------------------
Képek: Soompi, sbsnow_insta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése