2020-05-03

A közösségiről - 18. hét

#ThanksToYou Challange
Lee Seung Gi elfogadta a KB pénzügyi csoport vezetőjének kihívását és Instagramján keresztül ő is kifejezte köszönetét az orvosoknak és egészségügyi dolgozóknak, akik a koronavírus járvány ellen küzdenek.
"Sziasztok, Lee Seung Gi vagyok. Részt vettem a ThanksToYou hashtag kihívásban, amelyre a KB pénzügyi csoport elnöke és vezérigazgatója, Yoon Jong Kyoo hívott ki.
A koronavírus miatt nemcsak a mi országunk, hanem az egész világ nehéz időkön megy keresz
tül. Különösen a Koreai Köztársaság jó példával járt elől a világ számára a járványhelyzet kezelésében, mint jelenleg a legjobb gyakorlattal rendelkező ország.
Szerintem ezt csak az ország legjobb orvosi csapatainak kemény munkája és elhivatottsága tette lehetővé. Mint mindig köszönöm, ez megnyugtat. Remélem, ez a nehéz idő gyorsan eltelik és mindenki biztonságosan visszatérhet a normális élethez.
Remélem, hogy Korea minden orvosi csapata, akik keményen dolgoznak, kitartanak a végéig.
Remélem, több ember fog csatlakozni ehhez a jelentőségteljes kihíváshoz, én Korea két ragyogó sztárját, Bae Suzy-t és Cha Eun Woo-t hívom ki."
(Angol fordítás: LSGKWA)
Cha Eun Woo már folytatta is a kihívást. 

Brain Study
Erre a hétre csak egy új tanulókártya jutott: https://www.instagram.com/p/B_eDuBwjuTm/
A mondat fordítása: Oda tudná adni a névjegykártyáját?

Master in the House
Hivatalosan is a műsor állandó tagja lett Kim Dong Hyun és Cha Eun Woo, így ez alkalmat adott arra, hogy minden szereplő új profilképet kapjon az oldalon: https://www.instagram.com/p/B_gh6nnDv4h/
és egy új poszter is készült: https://www.instagram.com/p/B_i6xdLDG9-/
Köszöntjük a hivatalosan is új szereplőket: https://www.youtube.com/watch?v=lOTtfFU4BT8 
Két okból is tetszik nekem ez a videó. Ösztönöz a kitartásra és a cél elérésére. Na, meg a csodálatos lövés sem semmi! https://www.youtube.com/watch?v=8HwL0ShREkg

1 megjegyzés: