2020-05-31

A közösségiről - 22. hét

Airen storage
Az oldal szerkesztői nagyon aktívak voltak a hét folyamán, szinte minden napra jutott valami. Most kedden már az eheti Master in the house-hoz kapcsolódóan osztottak meg képet, majd szerdán a KB reklámfilm készítésének kulisszái mögé nézhettünk be. A hét második felében folytatódott a 2010-es múltidézés, előbb csütörtökön egy kis ízelítőt, majd pénteken egy közel 30 perces videót láthattunk a táncgyakorlásról.
Egy hasznos tanács azoknak, akik szeretik megőrizni a különböző videókat: az Airen storage Drive-járól eltűntek a korábbi videók, amit meg akartok őrizni, később is vissza akartok nézni, inkább mentsétek le a saját számítógépetekre vagy felhőbe.

Master in the House
A hét eleje még a legutóbbi résztől volt hangos és be kell vallanom, nem bírtam elszakadni Lee Seung Gi és Shin Seung Hoon csodálatos duettjétől, így többszörösen is megosztottam azt a Facebook-on.

Ma pedig a 192 cm magas Kim Yeon Koung, a koreai nemzeti röplabdacsapat kapitánya volt a fiúk mestere: https://www.instagram.com/p/CA1XQANB4st/

Egyéb
A KB Bank reklámfilmjének így készültje: https://www.youtube.com/watch?v=5NXvy1uE6xw
"Ez egy olyan koncepció, amelyet még nem láttak korábban. Olyan, mint egy film? Akik a TV-ben láttak, valószínűleg újszerűnek találják, nem?"
(Ang. ford.: leeseunggi.canada)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése