2020-12-02

Amit a 7. albumról eddig tudunk

Izgalmas napok ezek, az első alkalom, hogy közösen számoljuk vissza a napokat Lee Seung Gi 7. albumának megjelenéséig. Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, december 10-e az a nap.
 


Ahogy közeledünk a nagy naphoz, lassacskán megismerkedünk az albummal is.
Néhány napja már hivatalosan is tudjuk, hogy a címe The Project lesz és arról is volt szó korábban, hogy 5 korábbi, de kevés figyelmet kapott dal is felkerül az albumra átdolgozott formában. Vajon melyik lehet ez az 5 dal? Tryp oldalán van egy szavazás, ahol ki lehet választani a felsoroltak közül 5 lehetséges jelöltet, és legkésőbb 8 nap múlva megtudjuk, hogy mennyire jól tippeltek a rajongók.

A régi dalok mellett új szerzemények is várnak ránk, szám szerint 4. Ha emlékeztek még Lee Seung Gi október 31-ei IG posztjára, ott is 4 gondolatjelnyi szótagkezdő karaktersorozat látható.
 
A 4 új dal közül egyet már hallhattunk, ez a The Ordinary Man, amelyet Yoon Jong Shin írt.
 

 
Az albumon elsőként hallható lesz egy rockballada, a 잘할게 a Brave Brothers jóvoltából. Egyébként én erre vagyok a leginkább kíváncsi, pont a napokban gondoltam rá a Forbidden love-ot hallgatva, hogy Lee Seung Ginek kellene egy saját, hasonló hangzású dal. Így teljesüljön minden kívánságom!
 
Egy másik dalt a Nell frontembere, Kim Jong-wan jegyez, amely az emberek életét mozgató kisebb-nagyobb mindennapi álmokból meríti a témáját. A dal célja, Lee Seung Gi életútjának tükrözése. A dallamvilágban a zongora és a vonósok kapnak nagy szerepet.
 
Az utolsó dal az Epitone Project Cha Se Jungjához köthető, amely arról szól majd, hogy valaki álmában visszatér a szeretett személyhez, hogy kimutassa iránta való szeretetét, amit nem tett meg korábban.

A Hook Entertainment közleménye szerint "Lee Seung Gi nem tudja elrejteni az izgatottságát és idegességét, hogy 5 év után visszatér az eredeti munkájához énekesként. Biztos benne, hogy a 7. album a legjobb munkája, Dél-Korea néhány legjobb producerével dolgozott rajta."
 
Az ilyen jellegű kijelentésekkel magasra teszik azt a bizonyos lécet. Kíváncsian és türelemmel várjuk!

--------------------------
Kép: hook_entertainment
Forrás: Soompi, Seoulpop

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése