2020-12-11

YHY's Sketchbook, 521. rész (2020.12.11.)

Habár Lee Seung Gi az IG live videóban arról is beszélt, hogy kevés lehetősége van adásokban szerepelni, a kevés adások egyike a Yoo Hee Yeol's Sketchbook volt, amelynek forgatása kedden zajlott. Az érkezését számtalan videóban és fényképen örökítették meg.

A műsor legújabb részét a mai napon tűzte műsorra a KBS2 csatorna. Szerencsére volt lehetőségem élőben is követni, nagyon szórakoztató beszélgetést láthattunk (oly annyira, hogy az itthoniak arról érdeklődtek, mit nézek ennyire lelkesen 😅). Úgy hiszem, ez a rész is hamarosan kap angol feliratot, terveim szerint elkészítem majd a magyar változatot is, csak legyetek türelemmel.

A szereplés elsődleges célja volt, hogy ebben a formában is kapjon egy kis figyelmet az új album, de rajongóként azt mondhatom, sokkal többet kaptunk ennél. Csodálatos élő előadásokat hallhattunk.

Természetesen a dalok sora az album címadó dalával, az I Will-lel kezdődött.

A beszélgetés során említésre került a korábbi dalok közül az A song that makes you smile, amelyben a BTS két tagja is közreműködött. Megfigyeléseim alapján a korábbiakkal ellentétben most nagyobb figyelmet kap ez a dal (magyar felirattal is meghallgatható), köszönhető ez a BTS hihetetlen sikereinek és népszerűségének is.

 

A The Ordinary Man klipjét, remélem, senkinek sem kell bemutatnom. Az abban látható mozdulat, amely során Lee Seung Gi a kezével szinte kitakarja a kamera látószögét sokakban kérdéseket vetett fel, és a mostani műsorban se lehetett szó nélkül hagyni. A The Ordinary Man ezen részlete most élőben is megelevenedett egy kis derültséget okozva az énekesnek is.

 
 
Lee Seung Gi 2015-ben volt legutóbb vendég a YHY's Sketchbook-ban, akkor tett egy ígéretet: "Ha legközelebb eljövök ide, megígérem, hogy tökéletesen felkészülök egy tánccal." Az ígéret szép szó, és Lee Seung Gi tartotta a szavát, a Will you marry me-vel készült a műsorra, amelyben a műsorvezető is beszállt a "tánckarba".


A műsorrészletet két dal zárta az albumról, előbb az új, The Dreamers Dream-et hallgathattuk meg,
 

majd a már jól ismert Like a Flower-t, amely mégis újszerűnek hatott, Lee Seung Gi annyira jó élőben, hogy legszívesebben egész nap hallgatnám. A Like a Flower egyébként is a kedvenceim között van, de most sikeresen túlszárnyalta minden korábbi előadását.

Várjunk egy kicsit az angol feliratra és remélem, nem kell megvárakoztatnom Titeket a magyar fordítás elkészítésével sem. Addig pedig hallgassátok rendszeresen Lee Seung Gi új dalait!

-------------------------

Képek: sketchbook_official

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm Kati az összeállítást, a videókat, s minden információt az új lemezről! Egész nap szól,mindegyik új dal kedvencem. A Like a Flower itt sokkal jobb,mint a lemezen.Valóban az egyik legjobb dala. Kár,hogy nem ilyen újításokkal vették fel. Csodálatos LSG hangja, nem lehet megunni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :)
      Én se tudom megunni, csütörtök óta nem is hallgattam mást, csak LSG-t, elsősorban az új lemezt. Még most is... :)

      Törlés
  2. " csütörtök óta nem is hallgattam mást, csak LSG-t, elsősorban az új lemezt. "

    Én is. De sajnálattal látom, hogy különösen a The Ordinary Man -hoz képest kevés a nézettsége ennek a csodálatos albumnak. Én folyamatosan streamelem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a nézettség megoszlik a videók között, hisz van a 1theK-en egy videó, a Hook-nál egy másik, azon angol felirat is van. Élőből is tudunk többet hallgatni (1theK, YHY'S Sketchbook videók). Ha összeadjuk a számokat, máris jobban mutatnak a nézettségi adatok. És sok zenei platform is van (pl. Spotify), ami ugyancsak fontos mutatója a dal, dalok népszerűségének.

      Törlés